محمد نصیری، نماینده مردم فردوس و طبس در مجلس شورای اسلامی، در گفت وگو با ایسنا با تاکید بر ضرورت فراهم کردن بستر قانونی برای اعتراضات مردمی گفت: در ابتدا حملاتی که توسط گروهکهای تروریستی در داخل ایران آغاز شده و آمریکا جنایتکار و اسرائیل غاصب پشت آن هستند را محکوم می کنم. متاسفانه همواره در اعتراضات به حق مردم، مانند مورد کنونی، شاهد سوء استفاده دشمنان هستیم.
دشمنان به دنبال سوء استفاده از اعتراضات به حق مردم هستند
وی در ادامه با بیان اینکه دشمنان نظام جمهوری اسلامی همواره به دنبال استفاده از اعتراضات مردمی در جهت رسیدن به اهداف شوم خود هستند، اظهار کرد: ما باید بسترهای تجمعات و راهپیمایی های مردمی را هر چه سریعتر فراهم کنیم. از نگاه بنده تا به امروز نسبت به این موضوع غفلت کردهایم.
باید بستر قانونی برگزاری راهپیماییهای تجمعی فراهم شود
این عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه باید بستر قانونی برای شنیده شدن اعتراضات مردمی فراهم شود، تصریح کرد: باید بستری فراهم کنیم تا هر کسی و هر گروهی نتواند از اعتراضات به حق مردمی سوء استفاده کند. از نگاه اکنون نیز دیر شده است. اگر این بستر را فراهم کرده بودیم شاید این موضوعات و مشکلات پیش نمیآمد.
وی با تاکید بر اینکه مردم باید بتوانند اعتراض خود را طرح کنند، افزود: مجلس با جدیت این موضوع را دنبال خواهد کرد. نباید منتظر باشیم تا حادثهها تکرار شوند. مجلس هر چه سریعتر در خصوص نحوه برگزاری تجمعات و راهپیماییها تصمیم گیری خواهد کرد. باید بستر قانونی در اختیار معترضان قرار داده شود.
انتهای پیام


نظرات