• دوشنبه / ۲۲ دی ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404102212889
  • خبرنگار : 71290

دیپلمات پیشین ایران تشریح کرد؛

تروریست‌ها خواسته‌های مشروع مردم را منحرف کردند

تروریست‌ها خواسته‌های مشروع مردم را منحرف کردند

دیپلمات پیشین ایران گفت: مهم‌ترین مساله این روزها، خواسته به‌حق و مشروع مردم بود که متاسفانه توسط تروریست‌ها منحرف شد و چنین شرایطی را ایجاد کرد.

«سید علی سقائیان» در گفت‌وگو با ایسنا در تحلیل خود از وقایع روزهای اخیر در کشور اظهار داشت: طی چند روز گذشته تروریست‌های اجیر شده موساد و آمریکا دست به جنایت زدند؛ مانند آتش زدن اموال عمومی و نابود کردن زیر ساخت‌های اقتصادی کشور. کاری که آن‌ها علیه کشور و انقلاب انجام می‌دهند، پیش از این نیز سابقه داشته است.

وی تصریح کرد: این‌گونه اقدامات از گذشته سابقه داشته و از ابتدای انقلاب اسلامی، رژیم صهیونیستی برای بر هم زدن ثبات کشور تلاش کرده است. در واقع از همان زمان با ایجاد برخی گروهک‌ها برای برهم زدن تمامیت ارضی کشور اقدام کردند. تمام این‌ها برای این بود که صهیونیست‌ها معتقد بودن «انقلاب خمینی» شکافی در سرزمین‌های اشغالی ایجاد خواهد کرد.

این دیپلمات پیشین کشورمان همچنین بیان کرد: در همین راستا اقدامات پیش‌دستانه و این که ایران را به صورت قطعه‌های کوچک در آورند، طرح‌هایی را اجرا کردند.

سقائیان افزود: اما بعد از این که طرح‌های آن‌ها به نتیجه نرسید، شاهد پدیده ترور توسط منافقین خائن بودیم که به سرکردگی «مسعود رجوی» دست به جنایت‌های زیادی زدند. نمونه آن نفوذ در حزب جمهوری و عملیات تروریستی بود که منجر به شهادت افرادی چون رجایی و باهنر شد. آن‌ها تصور می‌کردند کار انقلاب تمام است.

وی ادامه داد: بعد از ناکامی در عملیات‌های خود، پروژه جنگ تحمیلی را آمریکایی‌ها رقم زدند و تمام این اتفاقات علیه کشور و تمامیت ارضی بود، لذا پروژه روزهای اخیر نیز به دنبال همان سناریوهاست، اما مردم نشان دادند با هوشیاری از کشور و مدافعان حمایت می‌کنند.

این دیپلمات پیشین کشورمان همچنین با اشاره به سخنان «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه کشورمان در جمع سفرای مقیم ایران اظهار کرد: مهم‌ترین بحث مطالبات به‌حق و قانونی شهروندان است، اعم از مردم عادی تا کسبه و بازاریان. رئیس‌جمهور نیز با نماینده تجار و کسبه نشست داشتند و این‌گونه جلسات باید تبدیل به یک مکانیسم مستقل پاسخگویی شود. 

وی بیان داشت: در واقع دولت باید مکانیسم پاسخگویی و حل مشکلات را ایجاد کند و صرف شنیدن حرف ها هم نباشد به یک مرحله عملیاتی و راه‌حل دست یابند. 

سقائیان خاطرنشان کرد: مهم‌ترین مساله، خواسته به‌حق و مشروع مردم بود که متاسفانه توسط تروریست‌ها منحرف شد و چنین شرایطی را ایجاد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha