• سه‌شنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404102313085
  • خبرنگار : 30192

دیدار شمس‌آذر - تراکتور در آستانه لغو

دیدار شمس‌آذر - تراکتور در آستانه لغو

درحالی که تراکتور باید ساعت ۱۳:۳۰ امروز (سه‌شنبه) در قزوین به مصاف شمس‌آذر برود اما هنوز کاروان این تیم وارد این استان نشده تا احتمال لغو بازی مطرح شود.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال تراکتور در چارچوب رقابت‌های مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی باید از ساعت ۱۳:۳۰ امروز (سه‌شنبه، ۲۳ دی) در قزوین به مصاف شمس‌آذر برود.

این دیدار قرار بود روز دوشنبه برگزار شود اما با وجود اینکه بازی ۲۴ ساعت به تاخیر افتاد، کاروان تراکتور همچنان وارد قزوین نشده تا این دیدار در آستانه لغو قرار بگیرد.

کاروان تراکتور باید ابتدا راهی استان تهران شود و از فرودگاه مهرآباد به صورت زمینی خود را به قزوین برساند. باید دید در نهایت چه تصمیمی اتخاذ خواهد شد.

تراکتور با عبور از پرسپولیس و همچنین شمس‌آذر با برتری مقابل نیروی زمینی به این مرحله از رقابت‌ها رسیده‌اند. در دیگر دیدار یک هشتم نهایی جام حذفی، ساعت ۱۴ امروز فولاد هرمزگان در یزد میزبان استقلال است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۳ ۱۹:۳۸

این همه افاده و رجز خوانی و ادعای قهرمانی!!!!! در جام حذفی تهش شد ترس از باخت و حاضر نشدن تو قزوین؟؟؟؟