• سه‌شنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404102313433
  • خبرنگار : 71621

روسیه و بلاروس با مداخله در امور داخلی ایران مخالف هستند

روسیه و بلاروس با مداخله در امور داخلی ایران مخالف هستند

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه روز سه‌شنبه در تماس تلفنی با «ماکسیم ریژنکوف» همتای بلاروسی خود در خصوص رویدادهای اخیر در ایران گفت‌وگو و بر لزوم عدم مداخله در امور داخلی ایران تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، وزرای خارجه روسیه و بلاروس همچنین نسبت به حل‌وفصل سریع اوضاع در ایران ابراز امیدواری کردند.

طرفین در این تماس تلفنی همچنین درباره وضعیت ونزوئلا پس از تهاجم آمریکا به این کشور و ربایش «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور این کشور گفت‌وگو کردند.

این دو مقام همچنین در مورد مسائل جاری روابط دوجانبه، برنامه جلسات و رویدادهای آینده میان دو کشور در سطوح عالی صحبت کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۳ ۱۷:۱۰

انتظار است تجارت با دو کشور روسیه و بلاروس به صورت جدی تر در دستور کار بخش اقتصادی کشور باشد و حذف دلار از مناسبات اقتصادی با این دو کشور سریع تر رقم بخورد