• سه‌شنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۵
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404102313457
  • خبرنگار : 71460

CR7 مرد سال فوتبال جهان

CR7 مرد سال فوتبال جهان

کریستیانو رونالدو سال ۲۰۰۸ میلادی در چنین روزی عنوان مرد سال فوتبال جهان را از آن خود کرد.

به گزارش ایسنا، کریستیانو رونالدو با انتخاب‌شدنش به عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۸ فیفا به عنوان نخستین بازیکن تاریخ فوتبال جهان شناخته شد که در یک سال توانست جایزه کفش طلای فوتبال اروپا، توپ طلا و عنوان بهترین بازیکن فیفا را یکجا از آن خود کند.

«کریستیانو رونالدو» با مجموع ۹۳۵ امتیاز به عنوان مرد سال فوتبال جهان انتخاب شد. پس از او لیونل مسی آرژانتینی با ۶۷۸ دوم شد و فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی لیورپول، با ۲۰۳ امتیاز رتبه سوم را از آن خود کرد. کاکا، هافبک برزیلی میلان، نیز با ۱۸۳ امتیاز چهارم شد و ژاوی، هافبک بازیساز بارسلونا، توانست رتبه پنجم را با جمع آوری ۱۵۵ امتیاز از آن خود کند.

رونالدو سال ۲۰۰۸ توانست ۴۲ گل در تمامی رقابت‌ها برای شیاطین سرخ به ثمر برساند و عملکرد بی‌نظیری را نشان دهد. او همچنین نخستین هافبک در تاریخ فوتبال جهان است که موفق شد کفش طلای فوتبال اروپا را از آن خود کند. او این جایزه را به سبب ۳۱ گل به ثمر رسانده در رقابت‌های لیگ برتر انگلیس بالاتر از «دنی گوئیسا» و «کلاوس یان هونته‌لار» به دست آورد.

بازیکن پرتغالی در مرور سال ۲۰۰۸ گفته بود: باید بگویم قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بهترین لحظه من در این سال بود. قهرمانی در این رقابت‌ها نه‌تنها برای من که برای هم‌تیمی‌ها و مربیانم بهترین لحظه بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

رونالدو باید از خودگذشتگی کنه تا یک بازیکن دیگر هم بتواند جایزه مرد سال فوتبال را بگیرد

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۳ ۲۳:۴۷

چقدر نامتناسب با محتوا و زمان ، به صورت کاملا زرد و سطحی تیتر زده شده! به نظرم بهتره مسئولان ایسنا کارآمدی این بخش رو با این شیوه تیتر زدن و محتوا فراهم کردن رو زیر سوال ببرند!

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۴ ۰۴:۵۱

دنبال کلیک هستید؟ خبر سال ۲۰۰۸ به چه درد الان میخوره؟