• چهارشنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404102413660
  • خبرنگار : 71933

دخالت‌ها و ادعاهای ترامپ علیه ایران تمامی ندارد

دخالت‌ها و ادعاهای ترامپ علیه ایران تمامی ندارد

رئیس‌جمهور آمریکا با تداوم دخالت در امور داخلی ایران، ادعاهایی علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه با دخالت در امور داخلی ایران مدعی شد: «کسی نتوانست عدد دقیقی از تظاهرات کنندگانی که در ایران کشته شدند، به من ارائه دهد، اعداد مختلفی از شمار تظاهرات کنندگان کشته شده در ایران شنیدم و همه نشان دهنده شمار زیاد کشته‌هاست.»

وی در ادامه دخالت‌هایش در امور داخلی ایران و بدون اشاره به مردم بی‌گناهی که در این اغتشاشات شهید شدند، گفت: «به زودی شمار تظاهرات کنندگانی که در ایران کشته شدند را خواهیم دانست و احتمالاً طی ۲۴ ساعت انجام شود، هر اندازه شمار تظاهرات‌کنندگان باشد، بسیار زیاد است.»

او همچنین گفته است: «من نشنیده‌ام که ایران قصد اعدام معترضان را داشته باشد، اما اگر این اتفاق بیفتد، ما اقدام بسیار شدیدی انجام خواهیم داد. من دوست دارم دموکراسی را در ایران ببینم، اما نمی‌خواهم شاهد کشته شدن مردم باشم و می‌خواهم که آنها از آزادی نسبی برخوردار باشند.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین مدعی شد: «به نظر من ایران در واکنش به اعتراضات خیلی بد عمل کرده، اما این هنوز تأیید نشده است. مردم در ایران در جهنم زندگی می‌کنند و ما می‌خواهیم کشتار مردم در آنجا متوقف شود.»

او با بیان اینکه «می‌دانم واکنش احتمالی علیه ایران چیست، اما تأکید می‌کنم که هنوز تصمیمی گرفته نشده است»، گفت: «امشب در کاخ سفید درباره وضعیت ایران و اطلاعات دقیق در خصوص تلفات معترضان گزارشی دریافت خواهم کرد.»

ترامپ همچنین خواستار ادامه «اعتراضات» در ایران شد.

پیش از این، «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران تاکید کرده بود که آمریکا و رژیم صهیونیستی با تکرار تجربه شکست خورده پیشین، نتیجه متفاوتی را به دست نخواهند آورد.

دیپلمات ارشد ایران با تاکید بر اینکه ایران بسیار آماده‌تر از جنگ ۱۲ روزه است، به الجزیره گفته است: امیدوارم گزینه خردمندانه انتخاب شود. از نظر ما مهم نیست چه گزینه‌ای انتخاب شود، ما برای جنگ، برای دیپلماسی و برای گزینه‌های اقتصادی آماده‌ایم.

«امیر سعید ایروانی» نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد نیز با ارسال نامه‌ای رسمی به دبیرکل و رئیس شورای امنیت، اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا در دخالت در امور داخلی ایران را مصداق آشکار تحریک به خشونت، تهدید به مداخله نظامی و نقض صریح اصول بنیادین منشور سازمان ملل متحد دانست و خواستار واکنش فوری نهادهای مسئول بین‌المللی شد.

در این نامه تأکید شده است که رئیس‌جمهور آمریکا با صراحت بی‌ثباتی سیاسی را تشویق و خشونت را تحریک و دعوت و حاکمیت، تمامیت ارضی و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران را تهدید می‌کند و خواستار «تصرف نهادها» شده است.

ترامپ در ادامه اظهارات روز سه‌شنبه خود گفت: «تمرکز اصلی من روی جبهه داخلی آمریکاست، اما ما نمی‌توانیم تهدیدات خطرناکی مانند ایرانِ دارای سلاح هسته‌ای را نادیده بگیریم.»

رئیس جمهور آمریکا به حملات این کشور به توانایی‌های هسته‌ای ایران اشاره و ادعا کرد که این توانایی‌ها که مسالمت آمیز بوده، مانعی بر سر راه صلح در خاورمیانه بود.

ترامپ با بیان این‌که «توانایی‌های هسته‌ای ایران فاجعه بود»، ادعا کرد که آمریکا آن را از بین برد و بدون از بین بردن توانایی هسته‌ای ایران، امکان تحقق صلح نبود.

رئیس جمهور آمریکا با افتخار دوباره به اقدام تروریستی در به شهادت رساندن سردار مبارزه با تروریسم، گفت: «سلیمانی را کشتیم و توانایی‌های هسته‌ای ایران را بدون اشتباه ویران کردیم و می‌خواهیم این رویکرد را حفظ کنیم.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha