• شنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404102714751
  • منبع : استانداری بوشهر

معاون اقتصادی استانداری: روز بازارها در بوشهر ایجاد می‌شوند

معاون اقتصادی استانداری: روز بازارها در بوشهر ایجاد می‌شوند

ایسنا/بوشهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: روزبازارها و نمایشگاه‌های میوه و تره بار در شهرهای مختلف استان برای تامین کالای اساسی و کنترل قیمت‌ها ایجاد خواهد شد.

رسول رستمی شنبه ۲۷ دی در نشست با فعالان اقتصادی استان بوشهر اظهار کرد:در راستای تامین نیازهای کشور به کالاهای اساسی شاهد اقدامات خوبی در سطح استان بوشهر هستیم.

وی از واردات کالای اساسی از طریق ته‌لنجی به استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: انتظار می‌رود تعاونی‌های مرزنشینان استان اقدامات ویژه‌ای انجام دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر از افتتاح کارخانه روغن استان بوشهر تا پایان امسال و طرح جامع روزبازارها در شهرهای استان خبر داد و گفت: روزبازارها و نمایشگاه‌های میوه و تره‌بار در شهرهای مختلف استان برای تامین کالای اساسی و کنترل قیمت‌ها ایجاد خواهد شد.

رستمی از اجرای طرح اصلاح اقتصادی و تبیین طرح تضمین امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین ماموریت‌های مسئولان خبر داد .

وی با اشاره به سیاست‌های ارزی جدید دولت، گفت: طرح امنیت غذایی در چارچوب سیاست‌های ارزی جدید اجرا شد و کالابرگ یک میلیون تومانی به هر نفر اختصاص یافت .

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر با اشاره به تامین سرمایه در گردش مرغداران، از طراحی کیف پول الکترونیکی خبر داد و افزود: منابع مالی این کیف پولی الکترونیکی مستقیما به تولید کنندگان می‌رسد.

رستمی همچنین از نظارت فعالانه بر بازار و راه اندازی گشت‌های بازرسی در استان خبر داد و اضافه کرد: در یک ماه گذشته ۴۵۳۰ گشت مشترک در سطح استان برگزار شدکه ۳۹۸ پرونده تخلف صنفی تشکیل شد.

وی با بیالن اینکه به صورت میانگین ۱۲ درصد از واحدهای صنفی استان بوشهر در این مدت تحت بازرسی قرار گرفته‌اند از حمایت‌های بسیج اصناف استان بوشهر قدردانی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha