• یکشنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404102814929
  • خبرنگار : 71129

راهپیمایی هزاران نفری در گرینلند و دانمارک در اعتراض به تهدیدهای آمریکا

راهپیمایی هزاران نفری در گرینلند و دانمارک در اعتراض به تهدیدهای آمریکا

هزاران نفر از اهالی گرینلند در پایتخت این کشور در اعتراض به طرح‌های آمریکا برای الحاق این جزیره دست به راهپیمایی زدند.

به گزارش ایسنا، راهپیمایی مشابهی در اعتراض به طرح آمریکا برای الحاق جزیره گرینلند به این کشور که از سوی دونالد ترامپ مطرح شده است، در کپنهاگ دانمارک برگزار شد.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، این راهپیمایی‌ها در واکنش به اظهارات اخیر ترامپ که گفته بود واشنگتن این جزیره را «یا به روشی آسان» یا «روشی سخت» به دست می‌آورد، برگزار شده است.

راهپیمایی هزاران نفری در گرینلند و دانمارک در اعتراض به تهدیدهای آمریکا
راهپیمایی در گرینلند

وی گفته که علت این کار ضرورت امنیت ملی آمریکاست.

ویدئوهای منتشر شده توسط شبکه خبری راشاتودی نشان می‌دهد که صفوفی طولانی از هزاران معترض به سمت کنسولگری آمریکا در «نوک» پایتخت گرینلند حرکت می‌کنند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی‌ها پرچم‌های گرینلند را در دست داشتند و پلاکارت‌هایی حمل می‌کردند که بر روی آنها عبارت‌های «گرینلند برای فروش نیست» و «نمی خواهیم آمریکایی باشیم»نوشته شده بود. برخی از شرکت کنندگان همچنین طبل در دست داشتند.

راهپیمایی هزاران نفری در گرینلند و دانمارک در اعتراض به تهدیدهای آمریکا
راهپیمایی در گرینلند

مقام‌های مطلع تخمین زدند که ۴۰۰۰ نفر در این راهپیمایی در پایتخت گرینلند که جمعیتی بالغ بر ۱۹ تا ۲۰ هزار نفر دارد، حضور داشتند.

نخست وزیر گرینلند نیز به جمع معترضان پیوست و بنری در دست داشت که بر روی آن عبارت «ما سرنوشت خودمان را شکل می‌دهیم» نوشته شده بود.

راهپیمایی هزاران نفری در گرینلند و دانمارک در اعتراض به تهدیدهای آمریکا
راهپیمایی در گرینلند

راهپیمایی مشباهی هم در پایتخت دانمارک برگزار شد و شرکت کنندگان با فریاد نام بومی گرینلند «کالالیت نونات» شعار می‌دادند و بنرهایی در دست داشتند که  عبارت «دست از سر گرینلند بردارید» و «گرینلند برای مردم این جزیره است» نوشته شده بود.

رئیس سازمان شهروندان گرینلند در دانمارک نیز در جمع شرکت کنندگان در این راهپیمایی گفت: « از حمایت بیشماری که دریافت کرده‌ایم، بسیار خوشحالم. ما پیامی به جهان فرستادیم که باید از خواب بیدار شوند. مردم گرینلند در خط مقدم نبرد برای دموکراسی و حقوق بشر قرار دارند.»

راهپیمایی هزاران نفری در گرینلند و دانمارک در اعتراض به تهدیدهای آمریکا
راهپیمایی در گرینلند

یکی از سیاستمداران گرینلند نیز گفت: «این مهم است که ما با هم باشیم و نشان دهیم که گرینلند برای فروش نیست و ما نمی‌خواهیم آمریکایی باشیم یا به آمریکا ملحق شویم.»

روز شنبه ترامپ تعرفه‌های گمرکی علیه دانمارک، نروژ، سوئد، فرانسه، آلمان، انگلیس، هلند و فنلاند وضع کرد و گفت، این اقدامات تا زمان خرید کامل و جامع گرینلند سرجای خود باقی می‌ماند.

هم مقام‌های دانمارکی و هم هلندی هرگونه واگذاری گرینلند را رد کرده و تاکید دارند که آینده این جزیره در دستان مردم آن است که در سال ۲۰۰۸ رای دادند که همچنان وضعیت خودمختاری خود را در داخل پادشاهی دانمارک حفظ کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha