به گزارش ایسنا، «سید عباس عراقچی» و «فواد حسین» وزیران امور خارجه ایران و عراق ظهر روز یکشنبه ۲۸ دی ماه در یک نشست خبری مشترک حضور یافتند.
عراقچی من را از وضعیت داخلی ایران مطلع کرد
«فواد حسین» در این نشست با تشکر از دعوت عراقچی از وی برای سفر به ایران گفت: در جریان این سفر آقای عراقچی من را از وضعیت داخلی ایران مطلع و شرایط و اوضاع ایران را تشریح کردند.
وی افزود: ما باور داریم که امنیت عراق بخشی از امنیت منطقه است، امنیت ایران برای منطقه مهم است، امنیت ایران برای ما مهم است ، امنیت کل منطقه برای ما مهم است.
قبل از این سفر با بسیاری از وزرای خارجه کشورهای منطقه گفتوگو کردم
وزیر خارجه عراق ادامه داد: قبل از این سفر با بسیاری از وزرای خارجه کشورهای منطقه گفتوگو و تبادل نظر در مورد تحولات اخیر منطقه داشتم و مقامات کشورهای مختلف تاکید داشتند که در چنین شرایط رایزنی و تبادل آرا مهم است و امنیت کشورهای منطقه به یکدیگر مربوط است.
به دنبال این هستیم که هرچه زودتر دولت جدید در عراق تشکیل شود
فواد حسین همچنین با بیان اینکه «در دیدار امروز با عراقچی وضعیت عراق را پس از برگزاری انتخابات اخیر پارلمانی تشریح کردم» گفت: ما به دنبال این هستیم که هرچه زودتر دولت جدید در عراق تشکیل شود.
وی همچنین بار دیگر با تشکر از عراقچی به خاطر دعوت از وی جهت سفر به ایران گفت که امروز و فردا در تهران با تعدادی از مقامات جمهوری اسلامی ایران دیدار و رایزنی میکنم و متعهد شدیم که روابط دو کشور را در حوزههای مختلف گسترش دهیم.
انتهای پیام



نظرات