• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404103016605
  • منبع : بوشهر

رئیس جهاد کشاورزی بوشهر: قیمت مرغ تابع عرضه و تقاضاست

رئیس جهاد کشاورزی بوشهر: قیمت مرغ تابع عرضه و تقاضاست

ایسنا/بوشهر رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان این‌که قیمت مرغ تابع عرضه و تقاضا است، گفت: در زمان حاضر قیمت این کالای اساسی در بیشتر مناطق استان ۲۰۷ هزار تومان است.

مرتضی بحرانی با بیان اینکه قیمت مصوبی برای مرغ نداریم و امکان دارد محدوده قیمتی با توجه به عرضه کالا با ارزآزاد تعیین شود، گفت: در یک بازه زمانی قیمت مرغ با جهش روبه‌رو و به ۲۱۵ هزار تومان رسید، اما در زمان حاضر قیمت هرکیلو مرغ در بیشتر مناطق استان ۲۰۷ هزارتومان است و این نوسان بازار را تولیدکننده کنترل می‌کند و دولت دخالت چندانی ندارد.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه یک عرضه کننده عمده مرغ در گناوه، این کالا را با قیمت ارزان‌تر از قیمت مصوب تنها در این شهر در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌دهد و در شهرستان دیلم با توجه به ورود مرغ از خوزستان قیمت مرغ متاثر از استان خوزستان و در شهرستان‌های جم، دیر و کنگان با توجه به ورود مرغ از استان فارس قیمت تابع استان فارس است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: امسال تا آذر ۴ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های داشته‌ایم که پیش‌بینی می‌شود تا اسفند دچار مشکل نشویم و پس از آن هم افزون‌ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی جدید در دی انجام شده که امیدواریم با تمهیداتی که با بانک‌ها و پشتیبانی امور دام انجام شده با تامین نقدینگی و اعتبارسنجی و کیف پولی که برای مرغداران در نظر گرفته شده است، نهاده‌ها خریداری و جوجه‌ریزی انجام شود تا در اسفند و فروردین با کاهش عرضه مرغ مواجه نشویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha