• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404103016753
  • خبرنگار : 50649

بارش‌های پراکنده برف و باران در فارس آغاز می‌شود/ یخبندان در کل استان در راه است

بارش‌های پراکنده برف و باران در فارس آغاز می‌شود/ یخبندان در کل استان در راه است

ایسنا/فارس مدیرکل هواشناسی فارس از آغاز فعالیت یک سامانه بارشی همراه با بارش‌های پراکنده برف و باران از بعدازظهر سه‌شنبه ۳۰ دی در برخی مناطق استان خبر داد.

قاسم حسینی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب گفت: سامانه بارشی از بعدازظهر امروز تا صبح فردا چهارشنبه اول بهمن در برخی مناطق استان فارس فعالیت خواهد داشت.

وی افزود: این سامانه در قسمت‌های شمال غربی و برخی نقاط غربی و مرکزی استان فارس مانند کازرون، کوه‌چنار، نورآباد، رستم سپیدان، بیضا، غرب آباده و اقلید، غرب شیراز، منطقه دشت ارژن، ارتفاعات فیروزآباد و کوار و شمال فراشبند موجب بارش‌های پراکنده برف و باران خواهد شد که فعالیت آن همراه با افزایش وزش باد خواهد بود.

حسینی با ذکر این نکته این سامانه بارشی در مناطق سردسیر مثل سپیدان، بیضا، غرب آباده و اقلید، غرب شیراز و.. موجب بارش پراکنده برف خواهد شد، تصریح کرد: برای فردا چهارشنبه اول بهمن در سطح استان فارس افزایش وزش باد(گاهی تندباد شدید لحظه‌ای) پدیده غالب است.

مدیرکل هواشناسی همچنین از ورود یک سامانه بارشی دیگر از هفته آینده به استان فارس خبر داد و گفت: از اواخر وقت روز شنبه، چهارم بهمن تا یکشنبه شب، پنجم بهمن سامانه بارشی قوی استان فارس را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

وی در خصوص دمای هوا نیز گفت: از امروز تا پنج‌شنبه شب، دوم بهمن در سطح استان فارس کاهش دما همراه با ماندگاری هوای سرد و یخبندان در سطح زمین به ویژه در نواحی شمالی و شرقی استان رخ خواهد داد.

کشاورزان و باغداران مناطق جنوبی مراقب سرمازدگی محصولاتشان باشند 

حسینی با بیان اینکه برای کاهش دما هشدار سطح نارنجی در استان صادر شده است، گفت: کاهش دما از امشب تا فردا شب در استان وجود داشت، به طوری که فرداشب دمای قریب به اتفاق نقاط استان حتی مناطق جنوبی، به صفر نزدیک خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی فارس از عموم کشاورزان و باغداران به خصوص مناطق جنوبی استان خواست تا با توجه به کاهش شدید دمای در این دو شب مراقب محصولات خود باشند و اقدامات لازم را برای جلوگیری از سرمازدگی محصولاتشان به عمل آورند.

وی در پایان سردترین نقطه استان فارس در شبانه‌روز گذشته را تخت جمشید با منفی ۴ درجه و گرم‌ترین نقطه استان را لامرد با دمای ۲۳ درجه اعلام کرد و گفت: دمای هوای شیراز در بازه زمانی مذکور در بیشینه ۱۴ درجه و کمینه صفر درجه بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha