• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۴ / ۲۳:۵۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404103016917
  • خبرنگار : 71457

مشاور امنیت ملی عراق: داعش همچنان خطری واقعی است

مشاور امنیت ملی عراق: داعش همچنان خطری واقعی است

در پی فرار زندانیان داعشی از زندان الشدادی در سوریه، مشاور امنیت ملی عراق اعلام کرد که داعش همچنان خطری واقعی برای امنیت منطقه است.

به گزارش ایسنا، قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق امروز (سه‌شنبه) تصریح کرد: داعش همچنان خطری واقعی برای امنیت منطقه و جهان است و از بی ثباتی در سوریه سوءاستفاده می‌کند.

در پی تشدید نگرانی‌های امنیتی ناشی از تحولات اخیر در سوریه و گزارش‌ها درباره فرار عناصر داعش، بغداد با لحنی قاطع اعلام کرد که مرزهای عراق تحت کنترل کامل قرار دارد و هرگونه تهدید احتمالی با واکنش مستقیم نیروهای امنیتی روبه‌رو خواهد شد.

«عبدالأمیر الشمری» وزیر کشور عراق هشدار داد که هرگونه نزدیک‌شدن به مرزهای این کشور با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی پاسخ داده خواهد شد.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، وی تأکید کرد دستگاه‌های امنیتی عراق تحولات سوریه را به‌صورت روزانه زیر نظر دارند و از سال‌ها پیش خود را برای چنین سناریوهایی آماده کرده‌اند.

الشمری گفت: ما آنچه امروز در سوریه رخ می‌دهد را از سه سال پیش پیش‌بینی کرده بودیم و بر همین اساس، اقدامات گسترده‌ای برای تحکیم مرزهای بین‌المللی، به‌ویژه در مرز با سوریه، انجام دادیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha