• پنجشنبه / ۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404110200669
  • خبرنگار : 50627

آخرین وضعیت تامین کالاهای اساسی آذربایجان‌شرقی

آخرین وضعیت تامین کالاهای اساسی آذربایجان‌شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی با توجه به اجرای طرح کالابرگ، نزدیکی به ماه مبارک رمضان و حذف ارز ترجیحی، کمبود برخی از کالاهای اساسی از جمله برنج و روغن در روزهای گذشته به مشکل تبدیل شده بود.

اما طبق بررسی‌های میدانی و گفت‌وگوی خبرنگار ایسنا با مسئولان ‌ذیربط، با مدیریت و تامین گسترده کالاهای اساسی مورد نیاز در طرح کالابرگ، بحث کمبود کالاها  تا حد زیادی رفع شده است.

البته در بررسی میدانی از چند فروشگاه زنجیره‌ای و سوپرمارکت در سطح شهر تبریز شاهد کمبود روغن جامد خوراکی و سرخ‌کردنی و یا تنوع پایین این محصول در سطح بازار هستیم، بطوری که روغن تولیدی یکی از شرکت‌های پرمشتری را تقریبا نمی‌توان در سطح بازار تهیه کرد.

صابر پرنیان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تامین و توزیع کالاهای اساسی طرح کالابرگ برعهده وزارت جهاد کشاورزی و نظارت بر آن بر عهده وزارت صمت است، گفت: طبق پیگیریهای شخص استاندار در راستای تفویض اختیارات رییس جمهور به استانداران استانهای مرزی برای واردات کالاهای اساسی توسط بخش خصوصی، این فرآیند با رفع مشکلات و چالشهای اداری، با سهولت انجام می‌شود.

وی از تامین و توزیع گسترده کالاهای اساسی در سطح استان خبر داد و افزود: با توجه به کمبود فروش روغن و دیگر کالاهای اساسی به دلیل افزایش قیمتها توسط مراکز فروش و سوپرمارکت ها، توزیع با مشکل مختصری مواجه است که با تمهیدات صورت گرفته، نگرانی در کمبودی کالاهای اساسی در بازار وجود ندارد.

مردم هیچگونه نگرانی در تهیه کالابرگ و کالاهای اساسی خود نداشته باشند

وی با بیان این که مردم هیچگونه نگرانی در تهیه کالابرگ و کالاهای اساسی خود نداشته باشند، گفت: با توجه به واردات گوشت قرمز، حبوبات و روغن توسط بخش خصوصی استان هیچگونه کمبودی در این حوزه نداریم و در این راستا تا شش ماه اول سال آینده همه کالاهای اساسی مورد نیاز استان تامین شده است.

منوچهر رحمانی مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با ایسنا، از تامین و توزیع کالاهای اساسی و کالابرگ به ویژه روغن و برنج در فروشگاههای سطح استان خبر داد و گفت: طبق مکاتبه‌ای با اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان، ما به فروشگاههایی که تقاضای زیادی دارند، به میزان متناسب و بیشتر کالاهای اساسی تامین می‌کنیم.

وی از توزیع یک هزار و ۵۰۰ تن برنج خارجی در سطح شهر خبر داد و افزود: فروشگاهی که با کم لطفی ادعای کمبود وعدم وجود روغن یا برنج می‌کند توسط بازرسان ویژه اصناف مورد بررسی و بازرسی قرار می‌گیرند.

وی از تامین کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: با توجه به سهمیه استان از کالاهای اساسی و واردات بخش خصوصی، کالاهای اساسی طرح دوم کالابرگ و ماه مبارک رمضان تامین شده است.

پلمب ۵ واحد متخلف صنفی در سطح کلانشهر تبریز  

صمد حضرتی مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در راستای نظارت بر تامین کالاهای اساسی، ۳۱۷ مورد گشت مشترک تعزیرات حکومتی با ارگان های دیگر صورت گرفته  که ۴۹ مورد پرونده تخلف نیز تشکیل شده است، گفت: در این گشت های تعزیرات پنچ واحد متخلف در بحث احتکار، کم فروشی و گرانفروشی در سطح شهر تبریز نیز پلمب شده است.

وی به تشریح آمار و ارقام گشت های نظراتی اداره کل تعزیرات استان طی سالجاری پرداخت و افزود: در ۱۰ ماه سال ۱۴۰۴، از ۱۵ هزار و ۸۵۸ پرونده تخلف صنفی به ۱۵ هزار و ۱۴۶ فقره پرونده رسیدگی شده که در این راستا نیز حدود دو همت جریمه از واحد های متخلف اخذ شده است.

وی ادامه داد: میزان ورودی کل پرونده ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۶ درصد افزایش یافته و حدود ۴۳ درصد نیز میزان وصولی پرونده‌ها طی سالجاری افزایش داشته است.

حضرتی به گزارش مردمی برای بازرسی و برخورد با متخلفان صنفی تاکید کرد و افزود: مردم می‌توانند شکایات و گزارشات خود را به سامانه اینترنتی ۱۳۵ تعزیرات حکومتی، سامانه ۱۲۴ سازمان صمت استان و بصورت حضوری در اتاق اصناف به مسئولان مربوطه ارائه دهند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha