• پنجشنبه / ۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404110200823
  • خبرنگار : 51059

سرپرست امور سرمایه‌گذاری استانداری خراسان رضوی مطرح کرد

صادرات محصولات دانش‌بنیان؛ کلید اصلی کاهش فشارهای اقتصادی

صادرات محصولات دانش‌بنیان؛ کلید اصلی کاهش فشارهای اقتصادی

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست اداره کل هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان رضوی، با بیان اینکه صادرات محصولات دانش‌بنیان، کلید اصلی کاهش فشارهای اقتصادی از روی دوش کشور است، گفت: تا زمانی که تولیدات ما به مرحله صادرات و ارزآوری نرسد، فشار ناشی از تورم و نوسانات نرخ ارز پابرجا خواهد بود.

مهدی تقوایی امروز ۲ بهمن، در بیست‌وهفتمین رویداد ملی «تا ثریا» که در پارک علم‌وفناوری خراسان‌رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از برجسته‌ترین پتانسیل‌های اقتصادی خراسان‌رضوی، ظرفیت‌های غنی معدنی این استان به‌ویژه در حوزه سنگ‌آهن است. متاسفانه در حال حاضر با چالش جدیِ وابستگی در این بخش مواجه هستیم؛ لذا بومی‌سازی تجهیزات و فرآیندهای معدنی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است و از تمامی فعالان و نخبگان دعوت می‌شود به صورت جدی به این حوزه ورود کنند. در همین راستا، پیشنهاد می‌شود یک روز در هفته به‌طور اختصاصی به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه معدن تعلق گیرد تا در جلساتی مستمر، موانع پیش روی آن‌ها بررسی و مرتفع شود.

وی با بیان‌ اینکه نقطه تمرکز تمامی طرح‌ها و ایده‌های نوین باید بر «چگونگی اتصال به بازار» استوار باشد، افزود: دشمن دقیقا همین گلوگاه اقتصادی را هدف قرار داده است و تا زمانی که تولیدات ما به مرحله صادرات و ارزآوری نرسد، فشار ناشی از تورم و نوسانات نرخ ارز پابرجا خواهد بود. در واقع، صادرات محصولات دانش‌بنیان، کلید اصلی کاهش فشارهای اقتصادی از روی دوش کشور است.

سرپرست اداره کل هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان رضوی، بیان کرد: در بخش توسعه بازارهای بین‌المللی، ظرفیت قابل‌توجهی در میان اتباع کشورهای حاشیه خلیج‌فارس، عراق، افغانستان و پاکستان وجود دارد که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری و اقامت در ایران هستند. شرکت‌های دانش‌بنیان باید پیوند استراتژیکی با این افراد برقرار کنند. طبق هماهنگی‌های صورت گرفته با پارک علم و فناوری، این اطمینان داده می‌شود که به سرمایه‌گذاران مرتبط با این شرکت‌ها، ابتدا اقامت ۶ ماهه و در صورت تداوم همکاری، اقامت بلندمدت اعطا شود. هدف نهایی از تمامی این تسهیلات، حمایت از تولیداتی است که با رویکرد صادرات‌محور طراحی شده‌اند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha