• جمعه / ۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد مطلب: 1404110301101

کارشناس هواشناسی استان خبر داد

تداوم بارش برف در همدان

تداوم بارش برف در همدان

ایسنا/همدان کارشناس هواشناسی استان همدان از تداوم بارش برف در این استان خبر داد.

روح الله زاهدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از صبح امروز جمعه (۳بهمن) بارش خفیف برف در بخش‌هایی از استان آغاز شده که طی ساعاتی از امروز کم و بیش این شرایط را در بخش‌هایی از استان می‌توان انتظار داشت.

وی با بیان اینکه برای شنبه ۴ بهمن و یکشنبه ۵ بهمن نیز بیشتر در مناطق جنوبی استان می‌توان انتظار بارش برف و باران را داشت، افزود: برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه عمدتا آسمان استان ابری خواهد بود.

زاهدی با بیان اینکه از چهارشنبه موج دیگری از سامانه بارشی تا پایان هفته استان را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد، تصریح کرد: از نظر دمایی با اینکه شب گذشته هوا به نسبت سرد بود اما اوایل صبح افزایش دماها را شاهد بودیم.

کارشناس هواشناسی استان همدان با اشاره به اینکه دمای هوای همدان طی ۲۴ ساعت گذشته بین منفی ۱۴ و منفی دو درجه سانتیگراد در نوسان بوده است، خاطرنشان کرد: طی این مدت رزن با منفی ۱۶ درجه سانتیگراد سردترین و دیروز در گرم‌ترین ساعات ملایر با دمای پنج درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان گزارش شده است.

انتهای پیام