امید امیدی شاه آباد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی بازدیدی که صبح امروز سوم بهمنماه از منطقه ویژه اقتصادی خرم آباد به عمل آمد شاهد تکمیل و روند شتابان اجرای طرحهای منطقه ویژه اقتصادی خرمآباد در روز تعطیل و برفی بودیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر مهندسان و کارگران ایرانی و چینی حاضر برای اجرای دو کارخانه اسید فسفریک و کود کلات آهن با سرعت و جدیدت در حال اجرا و تکمیل این دو طرح مهم اقتصادی هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان با بیان اینکه ساختمان کارخانه اسید فسفریک در بهمن سال گذشته کلنگ زنی شد، گفت: در حال حاضر با سرعت در حال پیشرفت بوده و همه تجهیزات و ماشین آلات آن توسط سرمایهگذاران ایرانی و چینی به انبارهای منطقه ویژه خرم آباد انتقال یافته است.
امیدی افزود: کارخانه کود کلات آهن که در شهریور سال جاری در هفته دولت توسط مهندس شاهرخی استاندار لرستان کلنگ زنی شد، دارای پیشرفت فوقالعادهای است که با توجه به انتقال تمامی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز این طرح، انتظار میرود در بهار سال آینده این پروژه به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام


نظرات