• جمعه / ۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۲:۴۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404110301380
  • خبرنگار : 71457

گفتگوی السودانی با فرمانده سنتکام درمورد خطر آزادی زندانیان داعشی در سوریه

گفتگوی السودانی با فرمانده سنتکام درمورد خطر آزادی زندانیان داعشی در سوریه

نخست وزیر عراق در دیدار با فرمانده سنتکام درخصوص تحولات سوریه و آزادی زندانیان داعشی و خطر این امر بر امنیت عراق و منطقه گفتگو کرد.

به گزارش ایسنا، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق امروز (جمعه) با برد کوپر، فرمانده فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) درخصوص اوضاع امنیتی در سوریه به ویژه مناطق اطراف زندان‌های تروریست‌های داعشی که با تهدیدهای مکرر یورش و آزادی زندانیان مواجه هستند و خطری که این امر بر امنیت عراق و منطقه برجای می‌گذارد، گفتگو کرد.

به نقل از بغداد الیوم، در این دیدار بر اهمیت تداوم هماهنگی میان فرماندهان امنیتی و نظامی عراقی و نیروهای ائتلاف بین المللی تحت امر آمریکا و تقسیم ماموریت‌ها بر اساس جدول‌های زمانی دقیق به منظور تضمین برخورد بهتر با هرگونه تحولات میدانی تاکید شد.

نخست وزیر عراق نقش کوپر را در تکمیل الزامات پایان ماموریت ائتلاف بین المللی و تحویل پایگاه عین الاسد به نیروهای عراقی و نیز حمایت مداوم ائتلاف از عراق در جنگ علیه تروریسم و رویارویی با داعش ستود.

السودانی اظهار کرد که فرماندهی عراق، بررسی زودهنگامی از رخدادهای احتمالی در منطقه دارد که این مساله دولت را واداشت تا طرح‌هایی را برای حفاظت زودهنگام از مرزهای عراق از طریق مستحکم‌سازی آنها با روش‌هایی تدوین کند که این روش‌ها برای  نخستین بار اجرا می‌شود. همچنین بیشترین تعداد ممکن از خانواده‌های عراقی در برخی از اردوگاه‌ها بازگردانده شده‌اند و همزمان، تلاش‌های سیاسی و امنیتی مداومی با طرف‌های ذی‌ربط منطقه‌ای صورت می‌گیرد.

از سوی دیگر، کوپر نقش کارآمد عراق در ائتلاف بین المللی را ستود و به نیابت از جاممعه بین الملل، از تحرکات امنیتی کارآمد عراق در پذیرش زندانیان داعشی قدردانی کرد.
وی بر آمادگی برای ارائه حمایت لوجستیک و فنی به عراق و ادامه همکاری میان بغداد و ائتلاف بین المللی در بالاترین سطوح تاکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha