• شنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404110401716
  • خبرنگار : 50605

مدیر جهاد کشاورزی:

۳۰ تن مواد غذایی به نرخ دولتی در تیران و کرون توزیع شد

۳۰ تن مواد غذایی به نرخ دولتی در تیران و کرون توزیع شد

ایسنا/اصفهان مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون گفت: ۳۰ تن مواد غذایی شامل برنج و روغن به نرخ دولتی در این شهرستان به‌منظور تنظیم بازار و حمایت از مصرف کننده توزیع شد.

مهدی آرپناهی در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: توزیع مواد غذایی به نرخ دولتی به منظور حمایت از مصرف کنندگان و تنظیم بازار مطابق با دستورالعمل ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی در تیران و کرون انجام شد.

وی افزود: ۲۸ تن برنج و دو تن روغن از جمله اقلام توزیعی با نرخ دولتی در این شهرستان بوده که ۱۲ تن روغن با قیمت ارزان‌تر از بازار نیز توزیع شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون با بیان اینکه تمهیدات لازم برای توزیع مواد خوراکی در بازار صورت گرفته است، ادامه داد: در حال حاضر کمبود اقلام مورد نیاز وجود ندارد و شهروندان امکان خرید کالا بر اساس کالا برگ را دارند.

 آرپناهی افزود: توزیع مواد خوراکی در آستانه ماه مبارک رمضان و نوروز بر اساس ابلاغ دولت انجام خواهد شد که متقاضیان از شرکت‌های تعاونی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای امکان خرید دارند.

وی با بیان اینکه تیران و کرون یکی از قطب‌های مهم کشاورزی و دامپروری است، خاطرنشان کرد: تولیدات کشاورزی و گوشت این منطقه در بازار محلی و استانی عرضه می‌شود و وقفه‌ای در فرآیندهای تولید و توزیع وجود ندارد.

مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون به نظارت‌های دوره‌ای و پیوسته نهادهای نظارتی بر تولید و عرضه کالا اشاره کرد و گفت: تیم‌های مشترک اتاق اصناف، بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، بهداشت و درمان و دامپزشکی بر مراحل تولید و عرضه کالا و مواد غذایی نظارت دارند و با متخلفان احتمالی برخورد می‌کنند.

آرپناهی یادآورشد: نظارت بر عرضه کالا وجود دارد تا اینکه فرصت برای احتکار فراهم نشده و افراد سودجو در این شرایط اهداف خود را برنامه‌ریزی و محقق نکنند.

وی معتقد است، با توجه به وجود و تهیه کالاهای اساسی زندگی مردم، نباید دغدغه‌ای در خصوص تامین ضرورت‌های غذایی وجود داشته باشد و نسبت به خرید بیش از نیاز باید اجتناب شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha