• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404110602731
  • خبرنگار : 50604

رئیس کل دادگستری گلستان خبر داد

بخشش یک محکوم به قصاص در بندرگز

بخشش یک محکوم به قصاص در بندرگز

ایسنا/گلستان رئیس کل دادگستری گلستان از بخشش یک محکوم به قصاص در بندرگز خبر داد و گفت: محکوم به قصاص جوانیست که چند سال پیش، سبب مرگ یک خانم شد و پس از تشکیل پرونده و به درخواست اولیای دم حکم قصاص وی صادر و در آستانه اجرا قرار گرفت.

حیدر آسیابی با اعلام این خبر اظهار کرد: ریش سفیدان و بزرگان و اعضای شورای حل اختلاف بارها برای جلب رضایت اولیای دم پادرمیانی کردند اما نتیجه‌بخش نبود.

وی افزود: در آستانه اجرای حکم بار دیگر با پادرمیانی دادستان بندرگز، جلسه‌ای با حضور اولیای دم برگزار شد و این بار خانواده مقتول به حرمت اعیاد شعبانیه در یک تصمیم بزرگ و بدون هیچ چشمداشتی از حق شرعی و قانونی خود و اجرای حکم قصاص گذشتند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان در روز دوشنبه ۶ بهمن، این شانزدهمین محکوم به قصاص است که از ابتدای امسال با گذشت اولیای‌دم و پادرمیانی ریش‌سفیدان، اعضای شورای‌حل‌اختلاف و صلح‌یاران، فرصت دوباره برای زندگی، یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha