• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404110602826
  • خبرنگار : 71658

غرق شدن کشتی فیلیپینی با بیش از ۳۵۰ مسافر و خدمه

غرق شدن کشتی فیلیپینی با بیش از ۳۵۰ مسافر و خدمه

در پی غرق شدن یک کشتی مسافربری حامل بیش از ۳۵۰ مسافر و خدمه در آب‌های سواحل جنوبی فیلیپین، دست کم ۱۸ نفر جان خود را از دست دادند.

به گزارش ایسنا، تیم‌های جستجو ۳۱۶ نفر از سرنشینان کشتی MV Trisha Kerstin ۳ را نجات داده‌اند اما ۲۸ نفر هنوز مفقود هستند و احتمال افزایش تلفات وجود دارد.

این کشتی که هم باری و هم مسافربری بود، در حال حرکت از «میندانائو» به سمت جزیره «جولو» بود که صبح امروز (دوشنبه) پیام اضطراری ارسال کرد.

مقامات می‌گویند در حال بررسی علت غرق شدن کشتی هستند. فیلیپین، کشوری مجمع‌الجزایری با ۷۱۰۰ جزیره، سابقه طولانی در بلایای دریایی مربوط به کشتی‌های بین جزیره‌ای دارد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، «نوئمی کایابیاب»، سخنگوی گارد ساحلی فیلیپین در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفت: بر اساس روایت برخی از بازماندگان، آب‌های منطقه در آن زمان مواج بوده است.

نگهداری ضعیف و بارگیری بیش از حد، از دلایل تصادفات کشتی‌ها در فیلیپین در گذشته عنوان شده است. با وجود این، بسیاری از فیلیپینی‌ها به دلیل هزینه‌های پایین هنوز با کشتی سفر می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha