• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404110603242
  • منبع : نمایندگی خوزستان

گاز مناطقی از اهواز و کارون ۷ بهمن قطع می‌شود

گاز مناطقی از اهواز و کارون ۷ بهمن قطع می‌شود

ایسنا/خوزستان شرکت گاز استان خوزستان از قطع گاز مناطقی از اهواز و کارون روز سه‌شنبه ۷ بهمن ماه خبر داد.

در اطلاعیه امروز (دوشنبه ۶ بهمن ماه) شرکت گاز خوزستان آمده است: به اطلاع شهروندان شهرستان کارون می‌رساند به منظور توسعه شبکه گازرسانی جدید، جریان گاز شیرین‌شهر، روستاهای ابن سینا، پریچه و فارسیت بزرگ روز سه‌شنبه ۷ بهمن ماه از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ همان روز قطع خواهد شد.

همچنین به اطلاع شهروندان شهرستان اهواز می‌رساند به منظور توسعه شبکه گازرسانی جدید، جریان گاز سپیدار، از خیابان‌های توسعه ۱ تا ۵ در روز سه‌شنبه ۷ بهمن ماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ همان روز قطع خواهد شد.

از مشترکین درخواست می‌شود در این مدت از دستکاری تجهیزات اندازه‌گیری (کنتور و رگولاتور) منازل و اماکن خودداری کنند. همچنین شیرهای مصرف داخلی را تا وصل مجدد گاز و تحویل آن توسط مامورین امداد گاز ۱۹۴ به حالت بسته نگه دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha