• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404110603264
  • خبرنگار : 71660

صدر اعظم آلمان: وضعیت آمریکا نگران‌کننده است

صدر اعظم آلمان: وضعیت آمریکا نگران‌کننده است

صدراعظم آلمان با اشاره به اعتراضات، کشتار و سرکوب مردم آمریکا به‌ویژه ایالت مینه‌سوتا، وضعیت این کشور را «نگران‌کننده» خواند.

به گزارش ایسنا، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان شامگاه دوشنبه در سخنانی با اشاره به وضعیت اسفناک ایالات متحده و اعتراضات مردم این کشور که با سرکوب نیروهای امنیتی مواجه می‌شوند، گفت: «اخباری که طی چند روز گذشته از ایالات متحده دریافت کرده‌ایم را واقعا نگران‌کننده می‌دانم و بدیهی است که همیشه یک منطقه یا یک شهر تحت تاثیر قرار می‌گیرد.»

طبق گزارش روزنامه «گاردین»، صدراعظم آلمان تاکید کرد: «من حدس می‌زنم که مقامات آمریکایی اکنون واقعا روشن خواهند کرد که آیا تیراندازی در اینجا ضروری بوده است یا خیر، آیا واقعا تهدیدی برای افسران درگیر وجود داشته است یا خیر.»

مرتس خاطر نشان کرد: «در هر صورت، باید بگویم که این سطح از خشونت در ایالات متحده را نگران‌کننده می‌دانم.»

دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به‌دلیل سرکوب گسترده مهاجرتی با فشار فزاینده‌ای روبه‌رو شده است، به‌ویژه پس از آنکه ماموران فدرال روز شنبه «الکس پرتی»، پرستار ۳۷ ساله بخش مراقبت‌های ویژه را هنگام درگیری با او در جاده‌ای یخ‌زده هدف گلوله قرار داده و کشتند.

این حادثه کمتر از سه هفته پس از آن رخ داد که یک افسر مهاجرت به «رِنه گود»، ۳۷ ساله در مینیاپولیس شلیک کرد و او را داخل خودرویش کشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۱۱-۰۶ ۲۲:۳۵

ان شالله شر و فتنه اي كه امريكاي جنايتكار در جهان به پا كرده داره دامن خودش رو مي گيره بحول و قوه ي الهي