• سه‌شنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد مطلب: 1404110703513

احتمال کولاک در ارتفاعات استان زنجان از ۸ بهمن

احتمال کولاک در ارتفاعات استان زنجان از ۸ بهمن
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: وقوع کولاک در ارتفاعات و گردنه‌های استان از بعدازظهر چهارشنبه هشتم بهمن با بارش برف و افزایش سرعت وزش باد در مناطق بادگیر پیش‌بینی شده است.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امروز شرایط جوی در نواحی مختلف استان پایدار است و آسمان صاف تا قسمتی ابری خواهد بود.

وی با بیان اینکه وزش باد نیز طی امروز دور از انتظار نیست، گفت: از فردا به تدریج موجی از جو استان عبور خواهد کرد که موجب بارش برف در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه خواهد شد.

رحمن‌نیا یادآور شد: در روزهای پیش رو دما به طور نسبی افزایش می یابد اما دمای کمینه همچنان منفی و تا ۶ درجه زیرصفر پیش بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان ادامه داد: طی شبانه‌روز گذشته سجاس با دمای منفی ۱۵ درجه سردترین و چورزق در طارم با دمای ۱۵ درجه سانتیگراد به عنوان گرم‌ترین منطقه استان گزارش شد.

انتهای پیام