• سه‌شنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404110703808
  • خبرنگار : 50199

دریای خزر در سواحل مازندران مواج می‌شود/ ممنوعیت فعالیت‌های دریایی از چهارشنبه

دریای خزر در سواحل مازندران مواج می‌شود/ ممنوعیت فعالیت‌های دریایی از چهارشنبه

ایسنا/مازندران معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی مازندران با اشاره به صدور هشدار دریایی سطح زرد، از مواج شدن دریای خزر و وزش باد نسبتاً شدید در مناطق ساحلی و فراساحلی استان از صبح چهارشنبه خبر داد و گفت: انجام هرگونه فعالیت گردشگری و صیادی در این مدت ممنوع است.

احمد اسدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، به‌دلیل استقرار کم‌فشار در سطح زمین و عبور موج از تراز میانی جو، از ۸ تا ۹ بهمن، شاهد افزایش سرعت باد و مواج شدن دریای خزر در سواحل استان خواهیم بود.

وی افزود: در این مدت بیشینه سرعت وزش باد نزدیک ساحل تا ۱۰ متر بر ثانیه و در مناطق دور از ساحل تا ۱۳ متر بر ثانیه از سمت شمال‌غربی پیش‌بینی می‌شود.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران با اشاره به افزایش ارتفاع موج تصریح کرد: ارتفاع موج قابل ملاحظه در مناطق ساحلی تا یک متر و در فراساحل تا ۱.۳ متر خواهد رسید که در بیشینه مقدار، امواج می‌توانند تا ۲.۱ متر نیز افزایش یابند.

اسدی ادامه داد: این شرایط جوی می‌تواند موجب اختلال در تردد شناورها، فعالیت صیادان، ورود و خروج شناورها به بنادر و همچنین افزایش خطر غرق شدن قایق‌ها و شناورهای سبک و گردشگری شود.

وی با تأکید بر رعایت توصیه‌های ایمنی خاطرنشان کرد: طی این بازه زمانی، قایقرانی، فعالیت‌های گردشگری و صیادی در دریای خزر ممنوع بوده و شناورهای بزرگ نیز باید با احتیاط کامل تردد کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha