• چهارشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404110703847
  • خبرنگار : 71469

رییس فدراسیون تیروکمان در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد:

جزییات تفاهم با سرمربی کره‌ای تیم ملی ریکرو ایران

جزییات تفاهم با سرمربی کره‌ای تیم ملی ریکرو ایران

فدراسیون تیراندازی با کمان ایران تصمیم گرفته قراردادی یکساله با یک سرمربی کره‌ای به نام «لی دونگ ووک» برای تیم ملی ریکرو ایران به امضا برساند.

غلامرضا شعبانی‌بهار، رییس فدراسیون تیراندازی با کمان در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر، اظهار کرد: پس از حضور در المپیک پاریس با حضور یک سرمربی کره‌ای به نام  «هونگ سانگ چیل»، تصمیم گرفتیم قراردادی یکساله با  «لی دونگ ووک» سرمربی کره‌ای برای تیم ملی ریکرو به امضا برسانیم و با حضور او در در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، شرکت کنیم. این قرارداد پس از بازی‌های آسیایی ناگویا به اتمام می‌رسد و در صورت موفق بودن عملکرد پس از ارزیابی‌های انجام شده، احتمال تمدید قرارداد تا پایان بازی‌های المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس، ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: رقم قرارداد این سرمربی کره‌ای ماهانه چیزی حدود پنج تا شش هزار دلار خواهد بود و امضای وی برای انعقاد قرارداد اولیه را اخذ کرده‌ایم و با علاقه‌مندی دو طرفه جهت همکاری مشترک همراه هستیم.

رییس فدراسیون تیروکمان با بیان اینکه ابتدا موضوع را با وزارت ورزش و جوانان و شخص وزیر ورزش مطرح و پس از آن مجوز شورای برون مرزی را اخذ کردیم، خاطرنشان کرد: نگاه وزارت ورزش و جوانان به تیراندازی با کمان نگاه تعاملی و سازنده است و مخالفتی در خصوص جذب سرمربی کره‌ای از سوی وزیر ورزش و جوانان وجود نداشت.

شعبانی‌بهار در مورد زمان انعقاد قرارداد با این سرمربی کره‌ای برای تیم ملی ریکرو ایران، گفت: با سفارتخانه در این زمینه صحبت کردیم و اعلام کردم که اندکی صبر کنید و تعجیل نکنید، بنابراین در این زمینه رایزنی‌ها و مذاکرات ادامه دارد و در صورت فراهم شدن تمامی شرایط، قرارداد نهایی می‌شود.

رییس فدراسیون تیراندازی با کمان در خصوص رزومه این سرمربی کره‌ای نیز، عنوان کرد: این مربی تا سال ۲۰۰۱ در حوزه ورزش قهرمانی کار کرده و از آن سال به بعد مربی‌گری کرده است و ورزشکاران متعددی داشته که در المپیک و مسابقات قهرمانی جهان شرکت کرده‌اند و حتی موفق به کسب مدال طلا و نقره در المپیک شده اند.

وی در خصوص دستیاران سرمربی تیم ملی ریکرو نیز، عنوان کرد: این سرمربی احتمالا حداقل با حضور یک مترجم و یک مربی ایرانی، کار خود را آغاز خواهد کرد.

گفتنی است فدراسیون تیروکمان شهریورماه سال ۱۴۰۱ بود که قراردادی با رقم ماهانه ۷۰۰۰ یورو با سرمربی کره‌ای تیم‌ملی امضا کرد؛ آن زمان اعلام شد قرارداد کلی تا پایان المپیک ۲۰۲۴ پاریس است و در عین حال قرارداد کوتاه مدتی نیز تا پایان سال گذشته بین طرفین به امضا رسید که رقم ماهانه آن تا پایان المپیک ۲۰۲۴ پاریس ماهانه ۷۰۰۰ یورو بود و بر اساس این قرارداد، هونگ سانگ چیل به صورت همزمان سرمربی تیم‌های ملی جوانان و بزرگسالان ایران در رشته‌های کامپوند و ریکرو شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha