• چهارشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404110804257
  • خبرنگار : 71533

مهاجرانی اعلام کرد:

دستور رئیس‌جمهوری برای بررسی افزایش قیمت خودرو

دستور رئیس‌جمهوری برای بررسی افزایش قیمت خودرو

سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودروها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.

به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز هیات دولت گزارشی درباره حوادث اخیر داده شد که رئیس‌جمهوری پس از شنیدنش مجددا دستور داد اعضای کابینه با امکانات دولتی، نسبت به پیگیری مسائل خانواده‌های شهدا، جانبازان و آسیب‌دیدگان این حوادث اقدام کنند و مقرر شد تا 11 بهمن‌ماه گزارش این اقدامات به شخص رئیس‌جمهوری ارائه شود.

وی همچنین با اشاره به اقدام اخیر در زمینه افزایش قیمت خودروها و طرح این موضوع در جلسه هیات دولت اظهار کرد: رئیس‌جمهوری دستور داد اقدام اخیر در زمینه افزایش قیمت خودرو که موافقان و مخالفانی دارد در کارگروهی ویژه بررسی و نتایج آن به دولت ارائه شود.

ادامه دارد...

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha