• پنجشنبه / ۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404110904941
  • خبرنگار : 50229

دستگاه استخراج رمزارز، خانه‌ای را در اهواز به آتش کشید

دستگاه استخراج رمزارز، خانه‌ای را در اهواز به آتش کشید
عکس تزیینی

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز، از وقوع آتش‌سوزی در یک منزل مسکونی به دلیل استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج رمزارز (ماینر) خبر داد.

محمد فراتی در گفت و گو با ایسنا با اعلام اینکه این حادثه به دلیل مصرف بیش از حد برق توسط ماینرهای غیرمجاز رخ داده است، اظهار کرد: در این حادثه که امروز ۹ بهمن‌ماه اتفاق افتاد،دستگاه‌های ماینر که به‌طور غیرقانونی در یک منزل مسکونی واقع در خیابان ۴ غربی پادادشهر نصب شده بودند، به دلیل مصرف بیش از حد برق، باعث بالا رفتن بیش از حد دمای سیم‌کشی داخلی و در نهایت بروز آتش‌سوزی شدند.

وی با بیان اینکه در پی این حادثه در معیت کلانتری ۲۵، تعداد ۱۱ دستگاه ماینر کشف و ضبط شد، گفت: تاکنون چندیدن مورد گزارش در خصوص سواستفاده از شبکه برق جهت استخراج رمز ارز غیرمجاز و بروز آتش‌سوزی گزارش شده که علاوه بر محل، به شبکه برق و لوازم شهروندان در اثر بروز نوسان ولتاژ آسیب رسانده‌اند.

فراتی افزود: متاسفانه بی‌توجهی به هشدارهای مکرر در خصوص استفاده غیرمجاز از ماینرها، علاوه بر خسارات سنگین به تجهیزات برق‌رسانی، می‌تواند جان و مال مردم را نیز به خطر بیندازد. در این حادثه، بار اضافی بر روی شبکه داخلی منزل موجب داغ شدن سیم‌کشی و آتش‌سوزی شد.

وی با تاکید بر اینکه شبکه برق در مناطق مسکونی برای مصرف خانگی طراحی شده است و توان پاسخ‌گویی به بارهای سنگین و مداوم دستگاه‌های ماینر را ندارد، بیان کرد: استفاده از تجهیزات پرمصرف مانند ماینر در منازل نه‌تنها غیرقانونی است، بلکه موجب بی‌ثباتی در شبکه برق و افزایش خطرات ایمنی از جمله آتش‌سوزی و برق‌گرفتگی می‌شود.

فراتی از شهروندان خواست تا ضمن رعایت اصول مصرف ایمن برق، از نصب و استفاده هرگونه دستگاه ماینر در اماکن به‌شدت پرهیز کنند و هشدار داد: با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت و شناسایی و جمع‌آوری مراکز استخراج غیرمجاز رمزارز با جدیت ادامه دارد.

مدیرعامل توزیع برق اهواز از شهروندان خواست هرگونه فعالیت مشکوک در زمینه استخراج غیرمجاز رمزارز را از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ گزارش دهند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha