• جمعه / ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد مطلب: 1404111005299

مدیرکل دامپزشکی استان خبر داد

آغاز واکسیناسیون تب برفکی دام‌های سبک و سنگین در گیلان

آغاز واکسیناسیون تب برفکی دام‌های سبک و سنگین در گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل دامپزشکی گیلان از آغاز نوبت دوم طرح واکسیناسیون سراسری رایگان علیه بیماری تب برفکی در دام‌های سبک (گوسفند و بز) و سنگین (گاو و گوساله) در این استان خبر داد.

هادی بابایی در گفت‌وگو با ایسنا از آغاز نوبت دوم طرح واکسیناسیون بیماری تب برفکی در دام‌های سبک (گوسفند و بز) و سنگین (گاو و گوساله) در استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: این طرح با هدف ایجاد ایمنی پایدار در جمعیت دامی استان، از اول بهمن به صورت همزمان در تمامی شهرستان‌های استان آغاز شده و به مدت دو ماه ادامه دارد.

وی افزود: تب برفکی یک بیماری ویروسی بسیار مسری است که سبب خسارات اقتصادی شدیدی در صنعت دامپروری می‌شود و واکسیناسیون به موقع و منظم، مؤثرترین روش کنترل و پیشگیری از آن است.

مدیرکل دامپزشکی گیلان از همه دامداران استان خواست که برای واکسینه‌کردن دام‌های خود، با تیم‌های مایه‌کوبی شهرستان‌ همکاری کنند.

بابایی در پایان بر ضرورت رعایت اقدامات بهداشتی و قرنطینه‌ای توسط دامداران، پرهیز از خرید و فروش دام‌ بدون گواهی بهداشتی قرنطینه‌ای و گزارش سریع موارد مشکوک بیماری به ادارات دامپزشکی شهرستان‌های تابعه استان تأکید کرد.

انتهای پیام