• یکشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404111206977
  • خبرنگار : 71552

ملی‌پوشان تپانچه از حضور در قهرمانی آسیا بازماندند

ملی‌پوشان تپانچه از حضور در قهرمانی آسیا بازماندند

ملی‌پوشان تپانچه نتوانستند ویزا بگیرند و از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا هند بازماندند.

به گزارش ایسنا، مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ از ۱۳ تا ۲۵ بهمن به میزبانی هند انجام می‌شود. این مسابقات با ماده تپانچه آغاز می‌شود و باید تیم ملی تپانچه نهایتا تا امروز یکشنبه ۱۲ بهمن راهی این مسابقات می‌شد اما با اعلام فدراسیون تیراندازی، ملی‌پوشان تپانچه نتوانستند ویزای هند را دریافت کنند و از حضور در این مسابقات بازماندند. 

گفته شده فدراسیون تیراندازی و وزارت ورزش برای گرفتن ویزا پیگیری زیادی کرده‌اند اما به دلیل تعطیلی سفارت هندوستان موفق نشدند. 

ملی‌پوشان تفنگ که رقابتشان از روز جمعه آغاز می‌شود درصورتی که بتوانند ویزا بگیرند راهی این مسابقات خواهند شد و فدراسیون در تلاش است ویزای ملی‌پوشان را بگیرد. 

با اعلام فدراسیون جهانی، ۲۵ تیرانداز ایرانی در رشته‌های تفنگ و تپانچه و در دو بخش بزرگسالان و جوانان در لیست اولیه ثبت نام شده بودند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha