• یکشنبه / ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۲:۴۶
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404111207022
  • خبرنگار : 71660

آکسیوس: آمریکا به ایران اطلاع داده آماده مذاکره است

آکسیوس: آمریکا به ایران اطلاع داده آماده مذاکره است

رسانه آمریکایی ضمن آنکه از آمادگی رئیس‌جمهور آمریکا برای توافق با ایران خبر داد، گزارش داد که ترکیه، مصر و قطر برای برگزاری نشستی میان فرستاده ویژه آمریکایی و مقامات ایرانی در آنکارا تلاش می‌کنند.

به گزارش ایسنا، پایگاه خبری «آکسیوس» شامگاه یکشنبه در گزارشی به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش داد: «دولت ترامپ از طریق کانال‌های متعدد به ایران اطلاع داده است که آماده مذاکره برای رسیدن به یک توافق است.»

این رسانه آمریکایی تاکید می‌کند: «این تلاش دیپلماتیک در حالی صورت می‌گیرد که ترامپ دستور افزایش نیروهای نظامی در خلیج فارس را داده است و این مسئله کلیدی را مطرح می‌کند که آیا مذاکرات می‌تواند از حمله به ایران و یک جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر جلوگیری کند یا خیر.»

همچنین ۲ منبع منطقه‌ای به آکسیوس گفتند: «ترکیه، مصر و قطر در تلاشند تا نشستی را میان استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا و مقامات ارشد ایرانی در آنکارا طی روزهای آتی ترتیب دهند.»

یکی از مقامات یکی از این کشورها به آکسیوس گفت: «برنامه در حال پیشبرد است و ما تمام تلاش خود را می‌کنیم.»

سه کشوری که با دولت ترامپ در توافق آتش‌بس غزه همکاری کردند، خواهان مذاکرات ایالات متحده و ایران برای جلوگیری از جنگ منطقه‌ای هستند.

مقامات کاخ سفید می‌گویند ترامپ هنوز تصمیم نهایی در مورد حمله به ایران را نگرفته است و همچنان پذیرای یک راه‌حل دیپلماتیک است.

منابع مذکور در گفت‌وگو با آکسیوس تاکید کردند: « قطر، مصر و ترکیه با هر ۲ طرف گفت‌وگو کرده و تلاش‌های خود را هماهنگ کرده‌اند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha