• سه‌شنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد مطلب: 1404111408279

در سومین روز از دهه فجر؛

۳ روستای اشنویه با اجرای طرح هادی به چرخه توسعه پیوستند

۳ روستای اشنویه با اجرای طرح هادی به چرخه توسعه پیوستند

ایسنا/آذربایجان غربی همزمان با ایام دهه فجر، طرح هادی سه روستای «کوروش آباد»،«باب خالدآباد» و «قلاتیان» اشنویه به بهره برداری رسید.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در آذربایجان غربی سه شنبه ۱۴ بهمن در حاشیه این مراسم در روستای «باب خالد آباد» شهرستان گفت: برای اجرای طرح هادی در این سه روستا حدود ۴۴ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

علیرضا مقدم ادامه داد: ۱۵۴ طرح هادی روستایی در طول دهه فجر امسال در آذربایجان‌غربی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با تأکید بر اهمیت اجرای طرح هادی روستایی گفت: طرح هادی به عنوان سند توسعه کالبدی و ساماندهی فضاهای روستایی، نقش اساسی در هدایت ساخت‌وساز، بهبود معابر، ارتقای کیفیت زندگی ساکنان و جلوگیری از ساخت‌وسازهای بی‌ضابطه دارد.  

مقدم افزود: اجرای این طرح علاوه بر ایجاد زیرساخت‌های مناسب، زمینه توسعه متوازن روستاها، افزایش ایمنی سکونتگاه‌ها و ماندگاری جمعیت در روستاها را فراهم می‌کند و یکی از مهم‌ترین ابزارهای تحقق توسعه پایدار روستایی به شمار می‌رود.

انتهای پیام