• سه‌شنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404111408563
  • خبرنگار : 71660

بلومبرگ:

آمریکا به‌دنبال صدور مجوز برای شرکت‌ها برای استخراج نفت ونزوئلا است

آمریکا به‌دنبال صدور مجوز برای شرکت‌ها برای استخراج نفت ونزوئلا است

رسانه آمریکایی گزارش داد ایالات متحده در حال آماده شدن برای صدور مجوز عمومی برای شرکت‌ها است تا در ونزوئلا نفت استخراج کنند.

به گزارش ایسنا، این موضوع بخشی از برنامه دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای کاهش تحریم‌ها و بازسازی صنعت انرژی ونزوئلا تلقی می‌شود.

رسانه خبری «بلومبرگ» در گزارشی به نقل از منابعی ناشناس گزارش داد: «این گامی کلیدی برای جذب شرکت‌های مرتبط با آمریکا برای ورود و احیای تولید در ونزوئلا است.»

این رسانه آمریکایی تاکید کرد: «وزارت خزانه‌داری ایالات متحده می‌تواند این مجوز جدید را همین هفته صادر کند.»

این درحالیست که وزارت خزانه‌داری آمریکا هنوز اظهار نظری در این خصوص نکرده است.

چند روز گذشته ایالات متحده یک مجوز عمومی جداگانه صادر کرد که به شرکت‌ها اجازه می‌دهد نفت ونزوئلا را خرید و فروش کنند.

«تیلور راجرز» سخنگوی کاخ سفید اظهار کرد: «تیم رئیس‌جمهور ترامپ شبانه‌روز تلاش می‌کند تا اطمینان حاصل شود که شرکت‌های نفتی می‌توانند در زیرساخت‌های نفتی ونزوئلا سرمایه‌گذاری کنند. منتظر باشید!»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha