• چهارشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404111508654
  • خبرنگار : 50046

ناوگان آبرسانی سیار عشایر خراسان شمالی نو شد

ناوگان آبرسانی سیار عشایر خراسان شمالی نو شد

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی گفت: نوسازی و تقویت ناوگان آبرسانی سیار عشایر استان انجام شد.

میثم وحیدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در قالب این طرح، دو دستگاه تانکر آبرسان جدید به ارزش ۹۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ارزش افزوده خریداری و به ناوگان خدمت‌رسانی اضافه شد. 

وی افزود: با ورود این دو دستگاه، تعداد ناوگان آبرسان سیار استان به ۱۲ دستگاه افزایش یافت. این ناوگان وظیفه‌ تأمین آب شرب و دامی عشایر در مناطق ییلاقی و قشلاقی را بر عهده دارد و اکنون در محورهای استان‌های خراسان شمالی و گلستان در حال تردد و خدمت‌رسانی است. 

وحیدی ادامه داد: با توجه به گستردگی مناطق عشایری و ضرورت تداوم خدمات‌رسانی، هنوز نیازمند توسعه ناوگان آبرسانی هستیم و خرید چهار دستگاه تانکر آبرسان دیگر در دستور کار قرار دارد.

وی بیان کرد: این اقدام، در راستای بهبود زیرساخت‌های پشتیبانی و تأمین پایدار آب برای عشایر انجام شده و از جمله اقدامات شاخص اداره‌ کل امور عشایر خراسان شمالی در گرامیداشت دهه‌ی فجر انقلاب اسلامی ۱۴۰۴ به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha