• چهارشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۸:۲۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404111508945
  • خبرنگار : 51079

استاندار اردبیل:

بهره‌برداری از ۲۳۹ پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در خلخال آغاز شد

بهره‌برداری از ۲۳۹ پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در خلخال آغاز شد
استاندار اردبیل - در مراسم افتتاح پروژه های دهه فجر خلخال

ایسنا/اردبیل استاندار اردبیل گفت: همزمان با چهارمین روز از دهه فجر ۲۳۹ پروژه عمرانی شهرستان خلخال با اعتباری بالغ بر ۷میلیارد و ۳۵۰میلیون ریال افتتاح وکلنگ عملیات ۵طرح جدید با اعتباری بالغ بر ۳۴۰میلیارد ریال آغاز شد.

مسعود امامی یگانه ۱۵ بهمن در سفر به شهرستان خلخال و در مراسم افتتاح این پروژه‌ها گفت: ۲۳۹ پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در شهرستان خلخال از جمله راه‌های اصلی، فرعی و روستایی به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: علاوه بر این طرح‌ها، پروژه‌های متعدد کشاورزی، معدنی و خدماتی در خلخال اجرا و در اختیار مردم قرار گرفته که حاصل تلاش مدیران استانی و شهرستانی است.

وی با اشاره به اثرگذاری سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به استان در تسریع اجرای پروژه‌ها بیان کرد: اعتبارات قابل توجهی برای پروژه‌های بزرگ شهرستان اختصاص یافته که از جمله آن‌ها می‌توان به محور کلور - درام، توسعه راه فیروزآباد - خلخال، تکمیل بیمارستان و فاز دوم اورژانس خلخال، سد شهید پستی و اجرای کمربندی و کنارگذر خلخال اشاره کرد.

امامی یگانه تصریح کرد: اجرای این پروژه‌ها با سرعت مطلوبی در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود بخش عمده آن‌ها تا سال آینده به بهره‌برداری برسد.

 وی از تخصیص حدود یک‌هزار میلیارد تومان تسهیلات برای طرح‌های اقتصادی خلخال و ۲۰۰میلیارد تومان از محل تبصره ۱۵ خبر داد و بیان کرد: با هماهنگی فرماندار و مدیران دستگاه‌ها، بخشی از این تسهیلات تا پایان سال در قالب سرمایه در گردش برای تکمیل طرح‌های اقتصادی پرداخت می‌شود.

افتتاح ساختمان مرکز آموزشی، توان‌بخشی و نگهداری معلولان ذهنی در خلخال

بهره‌برداری از ۲۳۹ پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در خلخال آغاز شد

استاندار اردبیل در آیین افتتاح مرکز توان‌بخشی و نگهداری معلولان ذهنی  بالای ۱۴سال شهر خلخال اظهار کرد: این مرکز با مشارکت اداره‌کل بهزیستی و به همت خیّر شهرستان احداث و با هزینه ای بیش از ۳۰ میلیارد تومان  به بهره‌برداری رسیده است.

آغاز بهره‌برداری از پروژه واریانت و حذف پیچ خطرناک جاده خلخال - اسالم

به‌مناسبت دهه فجر بهره‌برداری از پروژه واریانت و حذف پیچ خطرناک جاده خلخال به اسالم به طول بیش از ۳ کیلومتر آغاز شد.

تحویل ۸۰ واحد نهضت ملی مسکن به اهالی شهر خلخال

بهره‌برداری از ۲۳۹ پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در خلخال آغاز شد

همچنین در سفر استاندار اردبیل به خلخال با حضور نماینده خلخال و کوثر در مجلس و جمعی از مسؤولان، ۸۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن افتتاح به خانواده‌های متقاضی در شهر خلخال تحویل داده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha