• پنجشنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404111609113

تجدید بیعت وزیر و جامعه ورزش با شهدا

تجدید بیعت وزیر و جامعه ورزش با شهدا

در پنجمین روز از دهه مبارک فجر، امروز پنج‌شنبه ۱۶ بهمن، احمد دنیامالی و تعدادی از اهالی جامعه ورزش با حضور در بهشت زهرای تهران با شهدای جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر تجدید بیعت کردند.

به گزارش ایسنا، به مناسبت ایام دهه مبارک فجر، امروز(پنج‌شنبه ۱۶ بهمن)، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان به همراه جامعه ورزش با حضور در قطعه ۴۲ بهشت زهرا با شهدای جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر تجدید بیعت کردند.

در این مراسم محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش، حبیب ستوده نژاد مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران و جمعی از روسای فدراسیون‌های ورزشی نیز حضور داشتند.

کوهپایه‌زاده: فدراسیون جانبازان و توانیابان مولود انقلاب است

رئیس فدراسیون جانبازان و توانیابان گفت: فدراسیون جانبازان و توانیابان مولود انقلاب است و بیش از ۱۸۰مدال در پارالمپیک‌های مختلف کسب کرده است.

به گزارش ایسنا، جلیل کوهپایه‌زاده در حاشیه مراسم تجدید بیعت جامعه ورزش با شهدا گفت: در پنجمین روز از دهه مبارک فجر همراه  جامعه ورزش در کنار شهدا برای تجدید بیعت و ادای احترام به آن ها حضور داریم امیدواریم با انرژی مثبتی که از جانفشانی‌ها و تلاش‌های این عزیزان جامعه ورزش در این روزهای سخت می گیرند با توان بیش‌تری  در میادین بین‌المللی افتخارآفرینی کنند.

او هم‌چنین با اشاره به استقبال بالای جامعه توانیابان در رشته‌های مختلف در پارالمپیادها اشاره کرد و افزود: یا حمایت وزارت ورزش ۷ رشته در تهران در حال برگزاری است که امیدوارم با برگزاری این المپیاد بتوانیم پشتوانه‌سازی خوبی برای تیم‌های ملی بزرگسالان در آینده باشیم و از طریق این المپیادها ورزش توانیابان را گسترش دهیم.

کوهپایه‌زاده در پایان گفت: فدراسیون جانبازان و توانیابان مولود انقلاب است و در سال ۵۹ که این فدراسیون تشکیل شد توانسته بیش از ۱۸۰ مدال پارالمپیکی را در پارالمپیک‌های مختلف کسب کند و این حاکی از این است که جانبازان از عرضه جنگ وارد عرصه ورزش شدند و تحول بزرگی را ایجاد کردند و امروز توانیابان رهرو این بزرگان هستند.

در پایان این مراسم جامعه ورزش به همراه وزیر، معاونانش و روسای فدراسیون‌ها با اهدای گل و قرائت فاتحه با شهدا تجدید بیعت کردند.

انتهای پیام