• پنجشنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404111609232
  • خبرنگار : 50463

از توسعه زیرساخت‌های حیاتی تا فعال‌سازی ظرفیت‌های اقتصادی در مروست یزد

از توسعه زیرساخت‌های حیاتی تا فعال‌سازی ظرفیت‌های اقتصادی در مروست یزد

ایسنا/یزد فرماندار مروست با تشریح کارنامه یک‌ساله این شهرستان، از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات زیرساختی، عمرانی و اقتصادی خبر داد و گفت: تمرکز بر تأمین آب پایدار، توسعه انرژی‌های خورشیدی، عدالت آموزشی و تحویل واحدهای مسکونی، بخشی از برنامه‌های امیدآفرین در مسیر توسعه مروست بوده است.

علیرضا فلاحتی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح اقدامات انجام شده در شهرستان مروست ضمن تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر، با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه عدالت آموزشی اظهار کرد: در این راستا ۴۰۰ میلیون تومان برای بهسازی مدارس جذب شده، ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیری شهید رجایی در دست پیگیری است و آبخوری بهداشتی در چهار مدرسه احداث شده است.

وی در ادامه به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در شهرستان اشاره کرد و گفت: احداث نیروگاه خورشیدی ۳۰۰ کیلوواتی، نیروگاه تجمیعی ۱.۲ مگاواتی کمیته امداد در روستای قاسم‌آباد، نیروگاه تجمیعی دهیاری‌ها، نیروگاه ۲۰۰ کیلوواتی در ترکان و هرابرجان و نیروگاه ۱۰ مگاواتی شرکت رشد از جمله اقدامات مهم این حوزه به شمار می‌رود.

فرماندار مروست تأمین آب شرب پایدار را از اولویت‌های مدیریت شهرستان دانست و تصریح کرد: تجهیز چاه جدید آب شرب شهر مروست، اجرای خط انتقال دوم با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان، بهسازی چاه‌های آب روستایی و اجرای پروژه انتقال آب به تپه دهل زنان با مشارکت بخش خصوصی از جمله اقدامات انجام شده در این بخش است.

فلاحتی با اشاره به مشارکت خیرین و بخش خصوصی افزود: شرکت کرمان موتور در ساخت مدرسه شهید رجایی با اعتبار دو میلیارد تومان مشارکت داشته و همچنین یک دستگاه خودروی سواری برای جمعیت هلال‌احمر توسط خیرین تأمین شده و جذب خیر مدرسه‌ساز نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی در تشریح اقدامات حوزه مسکن گفت: تحویل ۸۰ واحد بنیاد مسکن، واگذاری اراضی طرح جوانی جمعیت، اجرای زیرساخت فاز دوم شهرک شهید رئیسی و اجرای طرح مسکن جوانان در روستاهای ترکان و هرابرجان از جمله برنامه‌های انجام شده در این حوزه است. همچنین ساخت ۳۰ واحد مسکونی برای کارکنان نیروی انتظامی آغاز و واگذاری پنج هزار متر مربع زمین خیری برای احداث ساختمان اداری هلال‌احمر پیگیری شده است.

فرماندار مروست از اجرای پروژه‌های عمرانی و راهسازی نیز خبر داد و بیان کرد: روکش آسفالت ۲۰ کیلومتر از محور مهریز ـ مروست، پیگیری آسفالت ۱۵ کیلومتر راه و ۶۰ هزار متر مربع معابر روستایی، احداث پل روستای چنارناز و مرمت پل تل سیاه طی یک سال گذشته انجام شده است.

به گفته وی، در این مدت استقلال ادارات راهداری، صنعت، معدن و تجارت، اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی، میراث فرهنگی و گردشگری، محیط زیست و ناحیه نفتی شهرستان نیز پیگیری و اجرایی شده است.

فلاحتی همچنین از جذب تجهیزات و خودرو برای دستگاه‌های خدماتی خبر داد و گفت: یک دستگاه آمبولانس برای هلال‌احمر، خودرو برای منابع طبیعی، ثبت احوال و اداره محیط زیست تأمین شده است.

وی در پایان با اشاره به فعال‌سازی ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان خاطرنشان کرد: پیگیری احداث کارخانجات جوار معدنی مجتمع اسمالون و رفع موانع آغاز به کار معدن سنگ‌آهن ونوس زاگرس مبارکه و معدن خاک‌های نادر مروست با جدیت دنبال شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha