۱۴۰۴-۱۱-۱۶ | ۲۰:۱۵
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
استاندار آذربایجان شرقی: قرآن‌کریم، به افزایش سرمایه اجتماعی کمک می‌کند

استاندار آذربایجان شرقی: قرآن‌کریم، به افزایش سرمایه اجتماعی کمک می‌کند

آذربایجان شرقی (ایسنا) - استاندار آذربایجان شرقی اظهار کرد: قرآن کریم به عنوان سرمایه اجتماعی برای جامعه بشری محسوب می‌شود و آموزه‌های قرآنی با تقویت صداقت، عدالت و پاسخگویی به مردم، به افزایش سرمایه اجتماعی کمک می‌کند.

بهرام سرمست عصر پنجشنبه ۱۶ بهمن در آیین گشایش نمایشگاه قرآن و عترت آذربایجان شرقی در محل مصلای امام (ره) تبریز، گفت: قرآن کریم صرفاً کتاب مناسک فردی نیست، بلکه چارچوب تمدنی و متنی است که می‌تواند مبنای حکمرانی عقلانی، توسعه انسانی و ارتقای سرمایه اجتماعی قرار گیرد.

وی افزود: جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند بازخوانی کاربردی قرآن کریم در عرصه سیاست‌گذاری، مدیریت و زندگی اجتماعی است.

وی ادامه داد: قرآن کریم انسان را به تدبر و تصمیم‌گیری آگاهانه دعوت می‌کند که همسو با رویکردهای نوین علمی است و بر تصمیم‌سازی مبتنی بر شواهد تأکید دارد.

سرمست افزود: قرآن کریم ظرفیت هویت‌بخشی و توانمندسازی نسل جدید را دارد، به شرط آنکه با زبان علم، فناوری، مهارت‌آموزی و مسائل واقعی زندگی به جوانان معرفی شود.

وی گفت: قرآن کریم با توسعه فرهنگی منطقه‌ای ارتباط مستقیم دارد و برگزاری نمایشگاه زمانی اثرگذار خواهد بود که به زیست‌بوم فرهنگی تبدیل شود؛ در این راستا باید رویدادها از حالت نمایشی و مقطعی خارج شده و به جریان پایدار فرهنگی در استان بدل شوند.

استاندار آذربایجان شرقی اظهار کرد: مدیریت در نگاه قرآن کریم، به معنای امانت‌داری، شفافیت و خدمت به مردم است و این نگاه، مدیران را به مسئولیت‌پذیری تشویق کرده و معیار موفقیت را رضایت عمومی تعریف می‌کند.

در پایان این مراسم از فعالان قرآنی استان تجلیل به عمل آمد.

قرآن‌کریم، به افزایش سرمایه اجتماعی کمک می‌کند

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها