• جمعه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۶
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404111709493
  • خبرنگار : 71145

رایزنی عبدالعاطی و گروسی درباره ایران

رایزنی عبدالعاطی و گروسی درباره ایران

وزیر امور خارجه مصر و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) درباره تحولات پرونده هسته‌ای ایران و از سرگیری گفت‌وگوها بین واشنگتن و تهران رایزنی کردند.

به گزارش ایسنا، «بدر عبدالعاطی»، وزیر امور خارجه مصر و «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره تحولات پرونده هسته‌ای ایران و تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفت‌وگو کردند.

به گزارش وبگاه شبکه لبنانی المیادین، در یک تماس تلفنی در روز پنجشنبه که از جانب گروسی انجام گرفت، دو طرف درباره تلاش‌ها برای مهار تنش‌های فزاینده در منطقه و کاهش تنش‌ها گفت‌وگو کردند.

عبدالعاطی و گروسی درباره ایران و تلاش‌ها برای کاهش تنش منطقه‌ای گفت‌وگو کردند
گروسی و عبدالعاطی

عبدالعاطی با گروسی تماس‌های فشرده هفته‌های گذشته برای از سرگیری گفت‌وگوها بین ایالات متحده و ایران را بررسی کرد که به حل مسائل مربوط به پرونده هسته‌ای ایران، با در نظر گرفتن منافع همه طرف‌ها و دستیابی به امنیت و ثبات منطقه‌ای کمک خواهد کرد.

وزیر امور خارجه مصر همچنین بر لزوم ادامه تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای کاهش تنش‌ها و ارتقای راه‌حل‌های دیپلماتیک و سیاسی تأکید کرد و افزود که مصر به تماس‌های فشرده و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر خود برای حمایت از امنیت و ثبات در منطقه ادامه خواهد داد.

این تماس در حالی است که وزارت خارجه مصر پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بر اساس دستورهای صادر شده از سوی عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر، بدر عبد العاطی در ۲ روز گذشته رایزنی‌های گسترده‌ای با محمد بن عبد الرحمان آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر، بدر بن حمد البوسعیدی وزیر خارجه عمان، سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران و نیز استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا به غرب آسیا داشته است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha