• شنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404111810522
  • خبرنگار : 50604

استاندار خبر داد

رئیس‌جمهور آخر هفته به گلستان سفر می‌کند

رئیس‌جمهور آخر هفته به گلستان سفر می‌کند

ایسنا/گلستان استاندار گلستان از سفر رئیس‌جمهور به این استان در آخر هفته جاری خبر داد و اعلام کرد این سفر همزمان با دهه فجر، بستر مناسبی برای افتتاح و آغاز پروژه‌های عمرانی و اقتصادی مهم خواهد بود.

علی اصغر طهماسبی از سفر رئیس‌جمهور به این استان در آخر هفته جاری خبر داد و گفت: استان گلستان طور کامل آماده میزبانی از رئیس‌جمهور در این سفر است.

وی با اشاره به همزمانی این سفر با ایام دهه فجر افزود: این حضور فرصت ارزشمندی برای بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های کلیدی عمرانی و اقتصادی در استان خواهد بود.

استاندار گلستان اضافه کرد: این سفر در ادامه برنامه‌های سفرهای استانی هیئت دولت انجام می‌شود و انتظار می‌رود رئیس‌جمهور در جریان آن از مهم‌ترین طرح‌های توسعه‌ای استان بازدید کرده و در مراسم افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های جدید حضور یابد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان در روز شنبه ۱۸ بهمن، جزئیات دقیق برنامه‌های سفر و پروژه‌های مورد بازدید، متعاقباً اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha