• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404111910833
  • خبرنگار : 50589

جدال مسِ بحران‌زده با مساوی‌بازترین فردِ لیگ یک

جدال مسِ بحران‌زده با مساوی‌بازترین فردِ لیگ یک

ایسنا/آذربایجان شرقی تیم فوتبال مس سونگون ورزقان برای خروج موقت از شرایط بحرانی خود برابر فرد البرز به برد نیاز دارد.

در یکی از حساس‌ترین نبردهای هفته بیست‌ویکم لیگ دسته اول فوتبال، تیم مس سونگون ورزقان که این فصل را درگیر بحران‌های عجیب و غریب سپری کرده است، برای فرار از قعر جدول و کسب یک پیروزی حیاتی، در ورزشگاه شهید قویدل تبریز میزبان فرد البرز خواهد بود. این دیدار امروز یکشنبه ۱۹ بهمن از ساعت ۱۴ آغاز می‌شود. قضاوت این مسابقه بر عهده محمدمهدی جعفری، است.

مس سونگون، در گرداب بحران

واژه‌ی بحران از ابتدای فصل تاکنون، یار همیشگی مس سونگون ورزقان بوده است. ناکامی‌های متوالی، حاشیه‌های بی‌پایان، خانه به دوشی و مهم‌تر از آن، کسر امتیاز به دلیل اهمال‌کاری مدیریتی، این تیم را در وضعیت بسیار بحرانی قرار داده است.

مس سونگون پس از تغییرات متعدد در نیمکت، حالا تحت هدایت سیاوش اکبرپور، ستاره‌ی اسبق استقلال، به کار خود در لیگ یک ادامه می‌دهد. اکبرپور در سه دیداری که روی نیمکت بوده، تنها موفق به کسب یک برد و متحمل دو شکست شده است؛ از جمله باخت سنگین ۵ بر صفر هفته گذشته مقابل پارس جنوبی که حتی خود او نیز در نشست خبری از عجیب بودن نتیجه ابراز تعجب کرد و تلویحاً به احتمال تبانی نیز اشاره کرد.

مس سونگون با ۱۲ امتیاز در رده‌ی هفدهم جدول جای گرفته و یکی از اصلی‌ترین مدعیان سقوط به لیگ دو محسوب می‌شود. پیروزی در دیدار امروز، اگرچه موقتاً این تیم را از بحران خارج می‌کند، اما به تنهایی درمان قطعی برای نجات از سقوط نخواهد بود و این تیم برای بقا نیاز به تغییرات بنیادین دارد.

فرد البرز، رکوردداری که امتیاز نمی‌آفریند

در سوی دیگر میدان، فرد البرز ایستاده است؛ تیمی که در ۸ هفته اخیر شکست‌ناپذیر بوده و با ۲۵ امتیاز در رده نهم جدول، فاصله‌ی معقولی با منطقه‌ی خطر دارد. با این حال، مساله اصلی این تیم، تکرار نتایج مساوی است.

به گزارش ایسنا، فرد البرز رکورددار بیشترین تعداد تساوی در لیگ یک است. آن‌ها در این فصل ۱۳ بار به تساوی رضایت داده‌اند و این روند در ۷ دیدار اخیر آن‌ها نیز تکرار شده است. این تیم هرچقدر هم که در نباختن مهارت نشان داده، به همان میزان هم در تبدیل موقعیت‌ها به سه امتیاز ناتوان بوده است. بعید است تیمی در حد و اندازه‌های مس سونگون بتواند آن‌ها را به سختی بیندازد، اما تردید اصلی اینجاست که آیا مس سونگونِ بحران‌زده قادر به شکستن قفل تساوی‌های پیاپی حریف خواهد بود یا خیر؟

دیدار رفت دو تیم با برتری ۲ بر صفر فرد البرز به پایان رسید. امروز شاهد خواهیم بود که شاگردان اکبرپور می‌توانند با تکیه بر امتیاز میزبانی و بازی در تبریز، از این سد عبور کنند یا فردی‌ها با برد به رکورد مساوی‌های خود پایان می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha