• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404111911177
  • خبرنگار : 71979

اعتراضات خشونت‌بار در میلان علیه المپیک زمستانی

اعتراضات خشونت‌بار در میلان علیه المپیک زمستانی

حدود پنج هزار نفر روز شنبه در شهر میلان در اعتراض به برگزاری بازی‌های المپیک زمستانی به خیابان‌ها آمدند.

به گزارش ایسنا، شهر میلان روز شنبه شاهد اعتراضات گسترده‌ای علیه بازی‌های المپیک زمستانی بود. اعتراضات با حضور حدود پنج هزار نفر آغاز شد و در پایان روز به صحنه درگیری‌های پراکنده در نقاط مختلف شهر تبدیل شد.

این راهپیمایی در ابتدا به‌صورت آرام برگزار شد، اما با گذشت زمان تنش‌ها افزایش یافت و در برخی مناطق، به‌ویژه اطراف میدان کوروتو (Piazza Corvetto)، درگیری‌هایی میان معترضان و نیروهای پلیس شکل گرفت. در جریان این ناآرامی‌ها، معترضان اقدام به پرتاب سنگ، ترقه و مواد آتش‌زا کردند و پلیس ضدشورش نیز برای متفرق کردن جمعیت از خودروهای آب‌پاش و گاز اشک‌آور استفاده کرد.

صحنه‌های مشابهی در اطراف دهکده المپیک نیز گزارش شده است‌. گروهی کوچک تلاش کردند مسیر راهپیمایی را تغییر داده و وارد یکی از بزرگراه‌های شهری شوند.

خبرگزاری فرانسه (AFP) اعلام کرد نیروهای پلیس با تجهیزات ضدشورش موفق شدند گروه‌های خشن‌تر را متفرق کنند.

تلویزیون دولتی ایتالیا (RAI) تعداد بازداشت‌شدگان را پنج نفر اعلام و تأیید کرد که در محله‌های پورتا رومانا و کوروتو خساراتی به اموال عمومی وارد شده است.

این در حالی است که نیروهای امنیتی پس از حوادث مشابه هفته گذشته در شهر تورین، که به زخمی شدن بیش از صد مأمور پلیس انجامید، در حالت آماده‌باش قرار داشتند. 

در اعتراضات میلان، شعارهای سیاسی و اجتماعی در هم آمیخته بود و پرچم‌های فلسطین، پلاکاردهای محیط‌زیستی و پیام‌هایی در اعتراض به هزینه‌های اجتماعی و زیست‌محیطی این رویداد به چشم می‌خورد.

در جریان راهپیمایی، معترضان شعارهایی نظیر «بازی‌ها دیگر پایدار نیستند» و «شهر را پس بگیریم، کوه‌ها را آزاد کنیم» سر دادند. گروه‌های برگزارکننده این تجمع، از جمله اتحادیه‌های کارگری، تشکل‌های مدافع حق مسکن و سازمان‌های محیط‌زیستی، استفاده از برف مصنوعی، تخریب جنگل‌ها و افزایش هزینه‌های زندگی در منطقه لومباردی را به‌شدت مورد انتقاد قرار دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha