• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404111911257
  • خبرنگار : 71533

زینی‌وند: شاهد رشد ثبت‌نام زنان برای کاندیداتوری انتخابات هستیم

زینی‌وند: شاهد رشد ثبت‌نام زنان برای کاندیداتوری انتخابات هستیم

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به رشد ثبت‌نام زنان برای کاندیداتوری در شوراهای شهر و روستا، گفت: کنشگری فعال زنان در انتخابات پیش‌رو می‌تواند به مشارکتی قابل قبول و اثرگذار منجر شود.

به گزارش ایسنا، علی زینی‌وند رئیس ستاد انتخابات کشور در نشست «زنان پیشگامان تحولات اجتماعی» با اشاره به اتمام بررسی صلاحیت‌ها در هیئت‌های اجرایی و ارسال نتایج به هیئت‌های نظارت، اظهار کرد: در این دوره، شاهد رشد معنادار ثبت‌نام زنان بودیم. آمارها نشان می‌دهد هرچه حضور زنان بیشتر بوده، میزان مشارکت نیز افزایش یافته است.

وی یادآور شد: در بیش از چهاردهه اخیر باوجود تجربه‌هایی از شرایط سخت، انتخابات بدون اخلال جدی برگزار شده است.

رئیس ستاد انتخابات کشور با تاکید بر ضرورت تقویت مشارکت شبکه‌ای زنان، گفت: اگر زنان سهم بیشتری در مدیریت، تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری داشته باشند، حکمرانی خلاقانه‌تر، منظم‌تر و اجتماعی‌تر می‌شود. 

معاون سیاسی وزیر کشور برگزاری الکترونیکی‌ فرآیند رأی‌گیری و شمارش آرا، این اقدام را گامی مهم برای افزایش شفافیت، سلامت انتخابات و اعتماد عمومی دانست و اظهار کرد: امیدوارم با کنشگری فعال زنان، انتخابات پیش‌رو با مشارکتی قابل قبول و اثرگذار برگزار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha