• جمعه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404112414094
  • منبع : سفارتخانه‌های ایران در خارج کشور

تاکید ایران بر انجام مذاکراتی برابر و متوازن درباره موضوع هسته‌ای

تاکید ایران بر انجام مذاکراتی برابر و متوازن درباره موضوع هسته‌ای

همزمان با چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در روز ۲۲ بهمن، آیین گرامیداشت و جشن روز ملی جمهوری اسلامی ایران در شهر کیتو پایتخت اکوادور برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم تعدادی از سفرا و دیپلمات‌های مقیم اکوادور، شخصیت‌های سیاسی، نمایندگان مجلس ملی اکوادور، روسای احزاب، روسای اتاق بازرگانی و جمعی از تجار و فعالان اقتصادی اکوادور حضور داشتند.

در این مراسم که با نواختن و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سرود ملی جمهوری اکوادور آغاز شد، «مهدی نوریان» سفیر جمهوری اسلامی ایران در اکوادور طی سخنانی با اشاره به مبارزات ملت ایران به رهبری امام خمینی (ره ) که در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ منجر به سرنگونی حکومت دیکتاتوری پهلوی گردید و در ۴۵ روز بعد مردم در یک همه پرسی به نظام جمهوری اسلامی ایران رای دادند، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدای تاسیس، مبتنی بر رای و نظر مردم بوده است و بر همین اساس ظرف ۴۷ سال گذشته، ۵۰ انتخابات برگزار شده و  انتخابات مختلف در ایران از جمله ریاست جمهوری در سخت‌ترین شرایط جنگی در دهه ۱۳۶۰ نیز برگزار گردیده است.

تاکید ایران بر انجام مذاکراتی برابر و متوازن درباره موضوع هسته‌ای
مهدی نوریان

سفیر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به دشمنی‌های برخی از قدرت‌های بزرگ و اقدامات تخریبی آنها علیه ملت ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی، تاکید کرد علیرغم اقدامات یاد شده، ایران با اتکا به جوانان و دانشمندان خود موفق به کسب دستاوردهای علمی و فنی فراوانی در حوزه‌های مختلف از جمله نانو، هوافضا، بیوتکنولوژی، پزشکی و ... شده و حاضر است در راستای رفاه و آسایش هر چه بیشتر سایر ملت‌ها و کشورها این دستاوردها را به آنها نیز به اشتراک بگذارد.

مهدی نوریان در ادامه به ظرفیت‌های متنوع دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اکوادور در حوزه‌های تجاری و اقتصادی پرداخت و تصریح کرد: همانطور که اکوادور در تولید و صادرات محصولات کشاورزی و مواد غذائی مانند موز، قهوه و کاکائو دارای مزیت نسبی است، جمهوری اسلامی ایران نیز در حوزه‌های دارویی، پزشکی، نانو و تجهیزات کشاورزی دارای قابلیت‌های خوبی است و دو کشور می‌توانند در زمینه‌های فوق به گسترش مناسبات فیمابین بپردازند.  

تاکید ایران بر انجام مذاکراتی برابر و متوازن درباره موضوع هسته‌ای
مهدی نوریان

سفیر جمهوری اسلامی ایران همچنین با اشاره به موضوع هسته‌ای ایران تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره اعلام کرده که به هیچ وجه به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در گزارش‌های خود بر صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای ایران تأکید کرده است. براین اساس ایران معتقد است، می‌تواند در خصوص صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود در مذاکراتی برابر و متوازن شفاف سازی کند. لیکن ایرانیان با برخورداری از تمدن هزاران ساله هیچ‌گاه در مقابل زورگویی و یکجانبه‌گرایی سر خم نکرده و نخواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha