• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404112716238
  • خبرنگار : 50187

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان اعلام کرد

مشارکت خادم‌یاران رضوی برای آزادی زنان زندانی/ دعوت به همراهی در جشن‌های گلریزان کرمان

مشارکت خادم‌یاران رضوی برای آزادی زنان زندانی/ دعوت به همراهی در جشن‌های گلریزان کرمان

ایسنا/کرمان مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان با اشاره به برگزاری جشن‌های گلریزان برای جمع‌آوری کمکی‌های مردمی و خیران در راستای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد از سوم تا ۱۷ ماه مبارک رمضان؛ از همه مردم، نهادها، سازمان‌ها، فعالان اقتصادی، اصناف و ... برای مشارکت در این امر خیر دعوت کرد.

سیدحجت‌الله موسوی‌قوام ظهر دوشنبه ۲۷ بهمن در نشست هیئت امنای ستاد دیه استان کرمان با حضور نمایندگان تعدادی از دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: ستاد دیه استان از سال ۱۳۸۰ با نیت کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد تشکیل شده و هر کدام از ما در قبال آزادی این افراد که بزهکار نیستند؛ مسئولیت داریم.

وی افزود: از ابتدای زمینه آزادی امسال ۲۹۴ نفر از زندانیان واجد شرایط جرائم غیرعمدی در استان فراهم شده که ۲۷۹ نفر از این افراد، مرد و ۱۵ نفر زن بودند.

موسوی گفت: از محکومان آزاد شده سال جاری، ۱۲۱ نفر بدهکار مالی(چک برگشتی) بودند، ۱۴۵ بدهکار مهریه و ۲۸ نفر نفقه و کل بدهی این افراد ۲۴۷ میلیارد و ۶۲۵ میلیون تومان بوده که با فعالیت کمیته‌های صلح و سازش، ۷۹ درصد رضایت شاکیان را در استان کسب کردیم.

وی در همین رابطه بیان کرد: در ۱۰ ماهه امسال استان کرمان رتبه نخست کشور را در گذشت و اخذ رضایت شاکیان کسب کرده و ۱۹۲ میلیارد تومان گذشت شاکیان را داشتیم.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان گفت: ۱۳  میلیارد تومان اعتبارات تسهیلات ستاد دیه بوده و از ابتدای سال تاکنون ۱۲ میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان جذب شده و ۵۲ میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان کمک‌های بلاعوض ستاد دیه استان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس برنامه ستاد دیه مرکز، باید ۳۰۵ زندانی را تا پایان سال آزاد کنیم، افزود: ۲۰ در روزهای آینده به مناسبت ماه مبارک رمضان آزاد خواهد شد و با احتساب ۲۹۴ آزادی از ابتدای سال، از عدد اعلامی ستاد مرکز جلوتر خواهیم بود. ضمن اینکه سال قبل ۳۹۲ نفر آزادی داشتیم.

موسوی اظهار کرد: در حال حاضر ۳۰۵ نفر محکوم جرائم غیرعمد در زندان‌های استان کرمان داریم که آمار مرتب در حال تغییر است و ۱۹۹ نفر از این افراد ابتدای مهرماه امسال وارد زندان شدند.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان در بخش دیگر سخنانش با اشاره به برگزاری جشن‌های گلریزان به منظور جمع‌آوری کمک‌های مردمی و خیران در راستای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، گفت: این جشن‌ها از سوم ماه رمضان در ۲۵ شهرستان استان برگزار و تا ۱۷ ماه مبارک به اتمام خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه استان کرمان سال گذشته رتبه سوم کشور را در برگزاری جشن‌های گلریزان و جمع‌آوری کمک‌های خیران کسب کرد، در پایان افزود: قرار است ستاد دیه هر استان با همکاری کانون‌های خادم‌یاری رضوی مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان برای آزادی زنان زندانی جرائم غیرعمد بپردازند که در استان کرمان نیز این کار دنبال می‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان نیز در این نشست اظهار کرد: آزادی زندانیان، اقدامی خیرخواهانه و خداپسندانه است و در کنار همه مسئولیت‌ها و پست‌های سازمانی، ارزش این کار بیشتر است و پیگیری این کار اجر مضاعف دارد و کار دلی است.

وی افزود: زندانیان جرائم غیرعمد شرایط ویژه‌ای نسبت به سایر زندانیان دارند و تا زمانی که بدهی آنها به شاکی پرداخت نشود، در زندان می‌مانند و تحت فشار ورحی و روانی قرار دارند بنابراین باید همه دست به دست هم بدهیم و امید را در دل این افراد زنده نگه داریم.

حمیدی گفت: میزان کمک مهم نیست و هر کس به اندازه توان و بضاعتش باید در این راه مشارکت کند و نزد خداوند ماجور است و باید به این کار با اعتقاد نگاه کنیم.

مشارکت خادم‌یاران رضوی برای آزادی زنان زندانی/ دعوت به همراهی در جشن‌های گلریزان کرمان

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه هدف از تشکیل این جلسات، استفاده از همه ظرفیت‌هاست؛ افزود: ستاد دیه کرمان همواره جزء استان‌هایی است که بیشترین کمک‌ها در جشن‌های گلریزان را برای آزادی زندانیان داشته و سال گذشته رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

وی در پایان بر استفاده از فرصت ویژه ماه مبارک رمضان برای انجام کارهای خیر تاکید کرد و افزود: ستاد دیه استان کرمان از ستادهای موفق کشور است و امیدواریم جشن‌های گلریزان امسال به موقع برگزار و وظیفه خود را نسبت به افراد گرفتار در زندان ادا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha