• پنجشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404113018228
  • خبرنگار : 50673

کشف قطعات قاچاق بیل مکانیکی ۱۳۰ میلیاردی در یکی از بنادر هرمزگان

کشف قطعات قاچاق بیل مکانیکی ۱۳۰ میلیاردی در یکی از بنادر هرمزگان

ایسنا/هرمزگان فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف محموله بزرگ قطعات قاچاق بیل مکانیکی به ارزش ۱۳۰ میلیارد ریال در یکی از بنادر تجاری این استان خبر داد.

سردار هادی رفیعی‌کیا اظهار کرد: در راستای اجرای مستمر طرح تشدید مقابله با قاچاق کالا و ارز، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام اقدامات اطلاعاتی و رصد هوشمند، حین بازدید از انبارهای یکی از بنادر تجاری هرمزگان به محموله‌ای مشکوک از قطعات بیل مکانیکی برخورد کردند که بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی و حضور در محل، طی بازرسی‌های تخصصی از انبار مورد نظر مشخص کردند این قطعات در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده‌اند اما مراحل قانونی ورود و ترخیص آن‌ها به‌طور کامل انجام نشده است.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های فنی و استعلام از سامانه‌های اطلاعاتی پلیس، محرز شد این قطعات صنعتی به‌صورت غیرقانونی وارد کشور شده و طی سال‌های گذشته به‌عنوان کالای متروکه در انبار بندر نگهداری می‌شدند که مطابق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مصداق قاچاق محسوب می‌شود.

رفیعی‌کیا ارزش ریالی این محموله مکشوفه را بنا بر اعلام کارشناسان اقتصادی، بالغ بر ۱۳۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی ارسال شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پلیس هرمزگان در روز پنجشنبه ۳۰ بهمن، وی با تأکید بر عزم جدی پلیس در مقابله با قاچاق کالا خاطرنشان کرد: پلیس با تکیه بر اقدامات اطلاعات‌محور و رصد مستمر مبادی ورودی و مراکز نگهداری کالا، اجازه نخواهد داد سودجویان و قاچاقچیان به اقتصاد ملی و امنیت تجاری کشور آسیب وارد کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha