• جمعه / ۱ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404120100064
  • خبرنگار : 50294

۲ برد و ۲ شکست برای کاراته‌کاهای کردستانی در سوپر لیگ سبک‌های آزاد کشور

۲ برد و ۲ شکست برای کاراته‌کاهای کردستانی در سوپر لیگ سبک‌های آزاد کشور

ایسنا/کردستان نمایندگان کردستان در هفته دوم رقابت‌های سوپر لیگ کاراته سبک‌های آزاد کشور، موفق به کسب ۲ برد و پذیرفتن ۲ شکست شدند و تجربه‌ای متفاوت از عملکرد خود در این مسابقات رقم زدند.

هفته دوم رقابت‌های کاراته سوپر لیگ سبک‌های آزاد کشور، روز دوشنبه ۲۷ بهمن در سالن شهید کبگانیان تهران برگزار شد و نمایندگان استان کردستان در دو گروه حضور داشتند.

در گروه اول، تیم دالکورد کردستان در دور رفت با نتیجه ۱۲ بر ۶ تیم کیوکوشین ماتسوشیما را شکست داد، اما در دور برگشت با نتیجه ۰ بر ۱۸ مغلوب تیم پاس مازندران شد.

بە گزارش ایسنا و بە نقل از روابط عمومی ادارە کل ورزش و جوانان کردستان در روز جمعه اول اسفند، در گروه دوم، هیئت کاراته کردستان دیگر نماینده استان در دور رفت با نتیجه ۱۲ بر ۶ تیم المهدی را از پیش رو برداشت و در دور برگشت با نتیجه ۱۳ بر ۴ مقابل تیم عقاب نهاجا شکست خورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha