• شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404120200427
  • خبرنگار : 71129

داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود

داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود

رئیس جمهور برزیل درباره دستگیری مادورو توسط نیروهای آمریکایی وضعیت دیپلماتیک اتخاذ و تأکید کرد که رئیس جمهور دستگیر شده ونزوئلا باید در داخل کشورش بجای یک دادگاه خارجی محاکمه شود.

به گزارش ایسنا، «لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا» رئیس جمهور برزیل همچنین گفت: «معتقدم که اگر نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا باید محاکمه شود پس باید در داخل ونزوئلا این اتفاق بیفتد نه یک کشور خارجی. »

به نقل از خبرگزاری آناتولی، داسیلوا همچنین افزود هدف نهایی همچنان «احیای دموکراسی در ونزوئلا» است، اما روش‌های مورد استفاده برای دستیابی به آن باید اصول اساسی حاکمیت ملی را رعایت کند.

او استدلال کرد که جامعه بین‌المللی نمی‌تواند سابقه‌ای ایجاد کند که در آن رئیس یک کشور به زور توسط کشور دیگری دستگیر شود.

رئیس جمهور ونزوئلا در ادامه این موضوع را با اختلافات حقوقی مربوط به شهروندان برزیلی در ایالات متحده مقایسه کرد و موضع دیرینه خود را مبنی بر اینکه افراد باید در کشورهای خود و طبق چارچوب‌های قانون اساسی خودشان تحت پیگرد قانونی قرار گیرند، حفظ کرد.

ونزوئلا تحت نظارت مستقیم دولت ترامپ، با ریاست جمهوری موقت دلسی رودریگز در حال انجام اصلاحات ساختاری اساسی است.

روز پنجشنبه، کنگره ونزوئلا به اتفاق آرا قانون عفو عمومی را تصویب کرد که نشان‌دهنده یک تغییر مهم در قانونگذاری است.

اما مادورو و همسرش، «سیلیا فلورس»، همچنان در خاک ایالات متحده در بازداشت هستند. سیستم قضایی ایالات متحده‌ اتهامات سنگینی را علیه این زوج مطرح کرده و آن‌ها را به عملیات قاچاق کوکائین بین‌المللی مرتبط دانسته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha