• سه‌شنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404120502863
  • خبرنگار : 71469

زشت و کریه؛‌ از کشاله شجاع تا دعوای مازیار و خداداد و رفتار خبرنگاران!

زشت و کریه؛‌ از کشاله شجاع تا دعوای مازیار و خداداد و رفتار خبرنگاران!

دیدار تیم‌های فوتبال ملوان بندر انزلی و تراکتور تبریز تصویری واقعی از فوتبال ایران بود که هم در زمین مسابقه و هم در نشست خبری با اتفافات زشت و زننده‌ای از سوی بازیکنان، ‌عوامل دو تیم و برخی خبرنگاران، همراه شد.

به گزارش ایسنا، پس از دیدار فصل گذشته چادرملوی یزد و تراکتور در ورزشگاه شهید نصیری یزد که با حرکت زشت شجاع خلیل‌زاده کاپیتان تیم فوتبال تراکتور همراه شد، این بار نوبت به ورزشگاه سیروس قایقران در دیدار مقابل ملوان بندر انزلی رسید.

در بازی چادرملو و تراکتور تعدادی از هواداران یزدی علیه بازیکنان تراکتور شعار دادند که با واکنش شجاع خلیل‌زاده در مواجهه با آن‌ها داشت، همراه شد و پس از انتشار فیلم مربوطه، مسئولان باشگاه تبریزی و کاپیتان این تیم مدعی شدند که این بازیکن رو به نیمکت تیم خودی به مصدومیت کشاله‌اش اشاره کرده است اما انتشار ویدیوهای بیشتر، گفته مسئولان تراکتور را نقض کرد و مشخص شد این بازیکن رو به هواداران یزدی حرکت ناپسندی را انجام داده است.

شجاع خلیل‌زاده مصونیت دارد؟

مرتبه قبلی در حالی که همه منتظر بودند شجاع خلیل‌زاده با محرومیت و جریمه مناسب بازدارنده مواجه شود اما کمیته انضباطی با توبیخی قابل تامل، این بازیکن را تنها به پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان جریمه نقدی و عذرخواهی از هواداران چادرملو محکوم کرد؛ تنبیهی که به خوبی نشان می‌دهد فقط خلیل زاده را قلقلک داده است! حال سوال از کمیته انضباطی این است که آیا این بازیکن مصونیت دارد؟ چرا در مورد خلیل‌زاده محرومیت و جریمه مناسب از سوی کمیته‌های انضباطی و اخلاق فدراسیون فوتبال اتخاذ نمی‌شود؟

شاید جریمه قبلی برای این بازیکن و تیمش سبک بوده که بار دیگر در بازی با ملوان شاهد چنین صحنه‌هایی هستیم.

زننده مثل نشست خبری انزلی‌چی‌ها

روی زشت بازی ملوان بندر انزلی و تراکتور تبریز تنها به رفتار نامناسب کاپیتان تراکتور و همچنین درگیری‌های کوچه و خیابانی مازیار زارع و خداداد عزیزی خلاصه نمی‌شود و رفتارهای زننده صورت گرفته از سوی برخی خبرنگاران و افراد منتسب به رسانه‌ها در انزلی‌ در نشست خبری محمد ربیعی سرمربی تراکتور، پرونده این دیدار را سیاه‌تر کرد.

اهالی رسانه قبل از هر چیزی باید با رفتار حرفه‌ای، پرسشگری صریح و محترمانه همراه با رعایت نکات اخلاقی را سرلوحه کار خود قرار دهند و بدانند نحوه صحبت کردن و رفتار آنها می‌تواند نوع نگاه به جامعه‌ رسانه‌ای را در اذهان عمومی خدشه‌دار کند.

در شرایطی که محمد ربیعی، سرمربی تیم فوتبال تراکتور با سعه صدر و محترمانه پاسخگوی برخی سوالات بود اما در نهایت به دلیل سوالات جانبدارانه و خارج از چارچوب فنی که بعضا با بی‌احترامی‌هایی نیز همراه بود، نشست خبری را ترک کرد تا به فضای ملتهب نشست خبری پایان بخشد.

فریادهای برخی خبرنگاران انزلی‌ و سوالات خارج از قاعده و عرف رسانه‌ای آنها، ‌فضای نشست خبری را تقریبا به چاله میدان تبدیل کرده بود و در نهایت نیز شاهد برخی تنش‌های فیزیکی در محل نشست بودیم؛ صحنه‌هایی زننده که این پرسش را مطرح می‌کند که آیا سازمان لیگ فوتبال ایران هیچ نظارتی بر نحوه برگزاری نشست‌های خبری ندارد و هیچ جریمه و محرومیتی برای افراد حاشیه‌ساز در نظر گرفته نمی‌شود؟ 

در پایان اینکه ای کاش فوتبال ایران تا این حد بی دستاورد و غم انگیز نبود؛ بدون تماشاگر، پر حاشیه، سرشار از جنجال و بی احترامی!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha