• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۲
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404120603868
  • خبرنگار : 71533

در نشست با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی استان مازندران

پزشکیان: چشم‌انداز خوبی در زمینه گفت‌وگوها با آمریکا می‌بینیم

پزشکیان: چشم‌انداز خوبی در زمینه گفت‌وگوها با آمریکا می‌بینیم

رئیس‌جمهوری با اشاره به گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در ژنو، اظهار کرد: در زمینه گفت‌وگوها چشم‌انداز خوبی می‌بینیم.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان امروز در جریان سفر استانی به مازندران در نشست با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی این استان، اظهار کرد: در مسائل خارجی تلاش می‌کنیم؛ ارتباطات ما با همسایگان بسیار بهتر شده و تلاش می‌کنیم بهتر از این باشد.

وی با یادآوری برگزاری گفت‌وگوی غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در ژنو، اظهار کرد: در زمینه گفت‌وگوها چشم‌انداز خوبی می‌بینیم. ان شاءالله فردا آقای عراقچی در جلسه‌ای در ژنو خواهد بود؛ تلاش کردیم این روند با هدایت رهبری انقلاب طوری مدیریت شود که از شرایط نه جنگ و نه صلح خارج شویم.

 رئیس‌جمهوری ادامه داد: اگر چنین شود بسیار راحت‌تر می‌توانیم موانع را از سر راه برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha