• جمعه / ۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404120804584
  • خبرنگار : 50294

کشف بیش از یک میلیون عدد مواد محترقه در سقز

کشف بیش از یک میلیون عدد مواد محترقه در سقز

ایسنا/کردستان فرمانده انتظامی استان کردستان از کشف بیش از یک میلیون عدد مواد محترقه و پلمب یک انبار در شهرستان سقز خبر داد.

سردار یحیی الهی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر دپوی حجم قابل توجهی از مواد محترقه غیرمجاز در یکی از نقاط شهرستان سقز، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی محل مورد نظر را شناسایی کرده و در بازرسی از انبار بیش از یک میلیون عدد انواع مواد محترقه کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه انبار مذکور پلمب شده است، گفت: برابر نظر کارشناسان، ارزش اقلام کشف‌شده حدود ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

الهی با اشاره به اینکه متهم اصلی پرونده شناسایی شده است، تصریح کرد: تلاش برای دستگیری وی ادامه دارد و اقدامات قانونی در این زمینه در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha